Nieuws

JO13-3 start het nieuwe seizoen op het Dumphuis Onder 13 Toernooi

woensdag 29 augustus 2018 - JO13-3


“Het seizoen is nog niet begonnen, maar de jongens van JO13-3 en hun begeleiding hadden al wel een toernooi ingepland. In Doetinchem bij v.v. Viod was het “Dumphuis Onder 13 Toernooi”. Op 25 augustus om 8:00 vertrekken was eventjes wennen, maar we waren allemaal op tijd en dus konden we vertrekken.

Eenmaal aangekomen omkleden, warming up en toen kon het echte werk beginnen. De intentie van de staf was om de spelers op de juiste plek te zetten en te kijken waar de jongens het beste tot hun recht komen. De eerste wedstrijd veel druk naar voren. Helaas bleef een doelpunt uit en werd het 0-0.

 

Na een kwartiertje rust de tweede wedstrijd. Deze verloren we helaas met 1-0. De derde wedstrijd was de wedstrijd van onze keeper. Hij heeft ons de wedstrijd door gesleept en hield zijn doel knap schoon! Dit is ook de fotograaf opgevallen die zei: Wat een goede keeper hebben jullie! Toch een mooi compliment. Het bleef 0-0.

 

De laatste wedstrijd hadden we de opstelling die voor ons als staf het meest logisch was. En dat bleek. Er werd goed gevoetbald, gecombineerd en we kwamen met 2-0 voor! Daarna zakten we snel in en kon de tegenstander 2-2 maken. We werden vierde, MAAR…. We hadden wel de keeper van het toernooi bij ons! Waarvoor Jip een hele mooie prijs kreeg! Gefeliciteerd!

 

Al met al een leerzaam toernooi, zowel voor de jongens als voor de staf. Een leuke groep die bereid is om hard te werken, met elkaar én voor elkaar”.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube