Nieuws

Quick’20 Voetbal 3-daagse

zondag 26 augustus 2018 - Algemeen


Bijna is het zover; van dinsdag 28 augustus tot en met donderdag 30 augustus vind op sportpark Vondersweijde de Quick ’20 Voetbal 3-daagse plaats. Komende week, in de laatste week van de schoolvakantie, zullen 64 jongens en meisjes van Quick ’20 mee aan deze voetbal 3-daagse!

 

Plezier, leren en dingen samen doen, gaan deze drie dagen hand in hand. Nadat maandag het sportpark Vondersweijde in gereedheid zal worden gebracht, wordt de “aftrap” van een hopelijk prachtig evenement op dinsdag om 9.30u worden verricht in het eigen clubgebouw.

 

Op alle drie de dagen zal er ’s ochtends worden getraind vanaf ongeveer 10.00 uur. Om 12.15 uur een gezonde lunch en dan ’s middags snel het veld weer op voor de middagactiviteiten. Dinsdagmiddag is er een 4-tegen-4 toernooi met individuele winnaar, op woensdagmiddag brengen we een bezoek aan Heracles Almelo en donderdagmiddag wordt de 3-daagse afgesloten met een beachsoccertoernooi.

 

1 van de absolute hoogtepunten zal de algemene afsluiting moeten worden. In de kantine van Quick ’20 krijgen alle deelnemers een fantastisch aandenken uitgereikt. Alle ouders en opa’s en oma’s worden hierbij van harte uitgenodigd om onze nu al fantastische groep deelnemers onder luid applaus te verwelkomen. Want wees nou eerlijk, na drie dagen lekker te hebben gevoetbald, verdienen ze na afloop toch een fantastische herinnering?

 

De coördinatie en organisatie is in handen van Rick Scherp, bij Quick ’20 tevens trainer bij JO19-1. “Ik wil samen met mijn gemotiveerde trainersgroep de jongens en meisjes een fantastische drie dagen laten beleven. Samen maken we er één groot voetbalfeest van”!

 

De Quick ’20 Voetbal 3-daagse, 3 dagen om nooit meer te vergeten!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube