Nieuws

Voorbeschouwing: Quick’20 thuis tegen JVC Cuijk

vrijdag 24 augustus 2018 - 1e selectie


Quick’20 ontvangt zaterdag 19.00 uur in de 1e wedstrijd van dit seizoen JVC Cuijk

De openingswedstrijd van het nieuwe seizoen 2018-2019 tegen JVC Cuijk wordt morgenavond al gespeeld. Omdat het hoofdveld van natuurgras nog niet speelklaar is door de aanhoudende droogte wordt er gespeeld op veld 2 van kunstgras.

 

De afloop van het afgelopen seizoen is vast bekend. Wat een thrillers aan het einde van het seizoen. Nog één keer ter herinnering omdat het zo mooi is voor de Quick’20 fans.

Quick’20 moest zich via de nacompetitie zien te handhaven. In de reguliere competitie eindigde de ploeg op de 15e plaats ex-aequo met HSC’21 dat zich met een beter doelsaldo rechtstreeks handhaafde. Quick’20 haalde 38 punten, waarvan 31 in de 2e seizoenshelft !

 

Quick’20 moest eerst in een tweestrijd zien af te rekenen met hoofdklasser Hollandia uit Hoorn en dat lukte, uit 1-1 en thuis een benauwde 2-1 winst.

Toen volgden de laatste twee krachtmetingen tegen hoofdklasser Halsteren. Uit werd met 1-0 verloren. zondag 10 juni werd daarna bijgeschreven in de Archiefboeken van Quick’20.

Een onvergetelijke dag. Quick kwam kort na rust met 0-2 achter en leek kansloos.

Even later zorgde een eigen doelpunt voor 1-2 en leefde alles wat Quick’20 was weer op. In de reguliere speeltijd werd het 3-2 en was een verlenging nodig, daarin scoorde Quick’20 nog één keer en werd het 4-2 met als resultaat handhaving in de Derde Divisie. Wat een ontlading, zelfs in Vietnam werd er mee gevierd.

 

Wat het komend seizoen gaat brengen is voor zowel JVC Cuijk als Quick’20 nog onzeker. JVC Cuijk slaagde er niet in om als tweede periodekampioen van de 3e Divisie via de nacompetitie te promoveren naar een divisie hoger.

JVC Cuijk heeft meerdere wijzigingen in de selectie met een nieuwe trainer en het is onduidelijk of het verlies aan goede spelers voldoende is opgevangen door kwalitatief even goede vervangers.

 

Quick’20 had mede door het late einde van het afgelopen seizoen en de daarmee samenhangende latere start van de trainingen en wedstrijden een ongelukkige oefenperiode voor het nieuwe seizoen. Alle drie duels werden verloren.

 

Hoe het team er nu voor staat is onduidelijk, wel blijkt dat het verlies van drie basisspelers niet zo maar is op te vangen. Het heeft tijd nodig, maar dat moet niet te lang duren.

Laten we in ieder geval hopen dat er beter wordt gestart dan vorig seizoen en dat we met de winterstop veel meer dan 7 punten hebben dan in december 2017.

__________________________________________________________

Het volgende trio leidt de wedstrijd Quick’20 – JVC Cuijk

Scheidsrechter                     : N.W. Smit

Ass.scheidsrechters           : F. Hoogendijk en R. Bruining

__________________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube