Nieuws

Afsluiting maatschappelijke stages bij Avatarz

donderdag 5 juli 2018 - Algemeen


Afgelopen seizoen hebben tientallen middelbare scholieren bij Quick’20 hun maatschappelijke stage gelopen. De stagiaires hebben onder andere ervaring opgedaan als scheidsrechter, trainer of clubgebouw medewerker. Wederom is gebleken dat de maatschappelijke stages positieve resultaten geven en de scholieren enthousiast gemaakt worden voor toekomstige vrijwilligerstaken.

 

De algehele coördinatie van deze groep stagiaires werd verzorgd door de Quick School, onder leiding van Ryan Snelders en Cas Goorhuis. Zij hebben de scholieren op woensdagmiddag 4 juli meegenomen naar Avatarz voor een sportieve afsluiting van dit jaar. De Quick School wil iedere stagiaire hartelijk danken voor de inzet en speciale dank gaat eveneens uit naar de betrokken medewerkers van het Twents Carmel College en de commissies van Quick’20 bij wie de stagiaires ervaring hebben opgedaan.

 

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube