Nieuws

Stichting Ubuntu Afrika schooltoernooi

woensdag 4 juli 2018 - Algemeen


Kijk deze kinderen in Oeganda eens genieten van dit voetbaltoernooi… in onze “oude” Quick’20 tenues

Als de harten ergens sneller van gaan kloppen in Afrika dan is het wel voetbal. Geef kinderen een bal en je ziet ze pas weer als het echt te donker wordt om nog te kunnen voetballen. Voor ons reden genoeg om o.a. het opgeknapte voetbalveld en de nieuwe tribune feestelijk te openen met een Ubuntu Afrika schoolvoetbaltoernooi. Totaal 8 scholen uit de regio streden tegen elkaar om prijs in de wacht te slepen. Een dag vol blijheid, passie maar ook strijd. Bekijk ons verslag van deze geweldige dag!

Geplaatst door Stichting Ubuntu Afrika op Dinsdag 26 juni 2018

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube