Nieuws

Quick ’20 speelt gelijk tegen Hollandia in eerste nacompetitieduel

vrijdag 1 juni 2018 - 1e selectie


Quick ’20 heeft afgelopen donderdag haar eerste duel in de nacompetitie gespeeld, uit in Hoorn bij HVV Hollandia. Na 90 minuten stond er een 1-1 op het scorebord. Aankomende zondag staat de return op het programma en komt de ploeg uit Hoorn op bezoek in Oldenzaal.

Quick ’20 begon de eerste wedstrijd in de nacompetitie uitstekend. Al na zeven minuten was het aanvoerder Ryan Snelders, met zijn achtste doelpunt van het seizoen, die de ploeg uit Oldenzaal op voorsprong wist te zetten. Tot aan de rust wist Quick ’20 deze voorsprong vast te houden. Helaas moest het wel voor de rust afscheid nemen van Zwienenberg (blessure) en tijdens de de rust van Snelders (gele kaart), waardoor de ploeg met een ander team aan de aftrap van de tweede helft begon.

Nog sneller als dat Quick ’20 in de eerste helft op voorsprong kwam, wist HVV Hollandia in de tweede helft op gelijke hoogte te komen. In de 48ste minuut was het Sonny Pronk die met een lage schuiver het net wist te vinden. De rest van de wedstrijd wisten beide teams niet meer tot scoren te komen, waardoor de eindstand op 1-1 bleef steken.

Aankomende zondag wordt de return gespeeld tussen Quick ’20 en HVV Hollandia op sportpark Vondersweijde in Oldenzaal. Belangrijk om te weten is dat eventueel gemaakte uitdoelpunten niet dubbel tellen in de nacompetitie. Bij een gelijkspel aankomende zondag, bijvoorbeeld 0-0 of 2-2, komt er dus een verlenging in plaats van dat een van de ploegen door zou gaan naar de volgende ronde. De aftrap is om 15.00 uur. Aangezien dit weekend ook het Internationale U11-toernooi bij Quick ’20 plaatsvindt, belooft het hopelijk een drukbezochte wedstrijd te worden.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube