Nieuws

Uitgespeeld Quick’20 JO17-4 verliest terecht van De Esch JO17-1

donderdag 31 mei 2018 - JO17-4


Woensdagavond, een wedstrijd die Quick’20 moet spelen, aangezien ze allang is uitgespeeld. Tegenstander De Esch wil deze juist graag spelen om een mooie tweede plaats op de ranglijst te realiseren.

 

Ondanks dat het voor Quick’20 een verplichte wedstrijd is krijgt het met vier minuten op de klok dé mogelijkheid om de score te openen. Een goed genomen hoekschop van Thijs wordt door Morris onderkant lat ingekopt. Helaas voor Quick’20 stuitert de bal via de lat uit het doel. Hierna speelt Quick’20 te slordig en onrustig om het De Esch enigszins lastig te maken. De Esch speelt berekend en is in de omschakeling keer op keer gevaarlijk. Na iets minder dan twintig minuten is het raak. Door slap verdedigen van Quick’20 maakt De Esch 0-1.

 

De onvrede in het team van Quick’20 is groot en er wordt een hoop gemopperd op elkaar, iets wat het toch al matige spel niet ten goede komt. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat De Esch nog voor rust uitloopt naar een terechte 0-3 voorsprong.

 

Na de rust is het spel van Quick’20 beduidend beter en na een kwartier wordt dat beloond. Thijs krijgt de bal bij Maarten die met veel gevoel de 1-3 laat noteren. Helaas door een foutje van de verder prima spelende Jim wordt het 1-4.

 

Vlak voor tijd maakt Morris op aangeven van Koen de 2-4, zijn dertiende doelpunt van deze competitie.

 

Samenvattend: Een meer dan terechte nederlaag. Wij wensen De Esch succes met het behalen van de tweede plaats. Wat Quick’20 JO17-4 betreft was dit het laatste optreden in de O17 leeftijdscategorie. We spelen 23 juni nog een toernooi en sluiten af met een barbecue, waar zoals vanouds weer de statistieken van het afgelopen seizoen gedeeld zullen worden.

 

 

Na twee seizoenen JO17-4 verslaggeving komt ook hier een einde aan. Volgend seizoen weer een nieuwe start, dan spelen wij in de O19 leeftijdscategorie.

 

 

Wedstrijdverloop:

19’       0-1       Speler De Esch

32’       0-2       Speler De Esch

36’       0-3       Speler De Esch

41’       Huub ↔ Wes

41’       Quinten ↔ Joost

55’       1-3       Maarten (Thijs)

65’       1-4       Speler De Esch

79’       2-4       Morris (Koen)

 

 

Man van de wedstrijd: –

 

 

Opstelling: Jord (c), Wes (Huub /41), Benk, Jim, Pim, Joost (Quinten /41), Wouter, Maarten, Thijs, Morris, Koen

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube