Nieuws

Quick’20 op bezoek bij HVV Hollandia voor het eerste duel in de nacompetitie

woensdag 30 mei 2018 - 1e selectie


Nadat Quick ’20 zich afgelopen weekend net niet direct veilig wist te spelen in de Derde Divisie staat voor aankomende donderdag al de eerste wedstrijd in de nacompetitie op het programma. De ploeg van trainer Michel Steggink speelt om 20.00 uur uit in Hoorn bij HVV Hollandia.

HVV Hollandia eindigde dit seizoen als zesde in de Zondag Hoofdklasse. In deze competitie, waarin zestien teams zitten, wist het team uit Hoorn veertien keer te winnen, vijf keer gelijk te spelen en elf keer te verliezen. Ondanks een zesde plek wist Hollandia de tweede periodetitel te pakken en mag het daarom meestrijden voor een plek in de Derde Divisie. Doordat Quick ’20 op een vijftiende plek is geëindigd, zal dat de club zijn waar Hollandia het in de eerste wedstrijd tegen op moet gaan nemen.

Van de laatste negen wedstrijden wist Hollandia er maar twee te winnen. Daarentegen wist Quick ’20 er maar liefst zes van haar negen laatste wedstrijden te winnen, waarin het ook nog eens 27 keer wist te scoren. Dit gegeven is iets wat de club uit Oldenzaal zeker vertrouwen moet gaan geven voor de wedstrijd van aankomende donderdag.

Voor de trouwe supporters die van plan zijn om donderdagavond richting Hoorn af te reizen om Quick ’20 te steunen in deze uitermate belangrijke wedstrijd, houdt er rekening mee om op tijd te vertrekken. De reistijd is namelijk ruim twee uur en een kwartier. Het is dan ook nog enigszins te begrijpen als de supporter deze wedstrijd aan zich voorbij laat gaan, maar houdt er dan wel rekening mee dat voor aankomende zondag staat de return op het programma staat. De ploeg uit Hoorn komt dan op bezoek in Oldenzaal. Aftrap van deze wedstrijd is om 15.00 uur.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube