Nieuws

Quick’20 Zaterdag 10 kampioen 2017/2018

maandag 28 mei 2018 - Senioren


Afgelopen zaterdag is het seizoen afgesloten met de topper tussen Quick’20 Za10 en FC Berghuizen Za3. De nummer 2 tegen de nummer met 1 punt verschil, het had niet beter gepland kunnen worden.

 

De opdracht voor zaterdag 10 was duidelijk, er moest gewonnen worden, FC Berghuizen had aan een gelijkspel genoeg. Onder het toezicht van vele toeschouwers (er waren er bij de wedstrijd in Berghuizen al heel veel, nu waren er nog meer) op een warm veld 4 begon de wedstrijd onder leiding van scheidsrechter R. Oude Veldhuis. In de eerste helft was goed te zien dat er gewonnen moest worden. Het was slordig, niet scherp genoeg en het was één richtingsverkeer richting het doel van Quick’20.

 

De 0-1 viel aan het einde van de eerste helft en was zeker niet tegen de verhouding in. In de rust een peptalk van aanvoerder Gijs Boerrigter en de coaches Bob en Niels. De tweede helft was Quick de bovenliggende partij, het was eenrichtingsverkeer de andere kant op en er werd een voorsprong genomen.

 

Berghuizen kwam vlak voor tijd nog terug tot 2-2 waardoor iedereen dacht dat het kampioenschap aan ons voorbij zou gaan. Zaterdag 10 wist in de laatste minuten nog twee keer het doel te vinden waardoor het kampioenschap in de 6e klasse binnengehaald werd.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube