Nieuws

Oproep voor stewards

maandag 28 mei 2018 - Algemeen


Op zaterdag 2 juni en zondag 3 juni  vindt het internationale U11-toernooi op ons sportpark plaats. Om een vergunning te krijgen voor het U11- toernooi is het nodig om een aantal stewards in te zetten tijdens het toernooi die samen met veiligheidscoördinator en bestuurslid zorgen dat zaken ordelijk verlopen maar belangrijker coördineren in geval van calamiteiten.

In het document dat naar de gemeente is gestuurd heeft Quick’20 op 4 plekken stewards ingepland (hoofdingang, ingang zwembad, 2 rond de kantine).

Wij hebben dringend stewards nodig die zaterdag 2 juni en zondag 3 juni een aantal uren beschikbaar zijn.
Het idee is om de stewards in een ochtend en middagsessie in te zetten. (bv 09-13 en van 13-17). Per dag hebben we 8 stewards nodig.

Wellicht ben je van plan om naar de wedstrijden te kijken en wil je tijdens het kijken een aantal uren steward zijn  zodat Quick’20  aan haar verplichtingen  kan voldoen. Als je interesse hebt kun je contact opnemen met Han van Benthem (tel: 0652-093525), Erik ten Veldhuis (tel:0622-462288) of ondergetekende.

sportieve groet,

Gerard Tijdhof
Coördinator Jeugd
tel: 0621-882924

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube