Nieuws

Corps selectietrainers bijna compleet

maandag 28 mei 2018 - Algemeen


Op woensdagavond 23 mei zijn de contracten getekend met de nieuwe selectietrainers. Voor een aantal betekende dat een verlening van het bestaande contract.

 

Het trio John Veenstra (Coördinator TC), Gert-Jan oude Voshaar (Penningmeester) en Marcel Rosens (Hoofd Voetbalzaken) verzorgden het officiële gedeelte namens Quick’20. De ploeg voor het komend seizoen is bijna compleet. De laatste vraagtekens worden komende week ingevuld. Nieuw is dat de hersteltrainers en fysiotherapeut ook contractueel zijn vastgelegd.

 

Op de groepsfoto van Gerrit Snippert de hele groep samen met de leden van de Technische Commissie. Er ontbreken nog een paar trainers maar de hele ploeg wordt in de komende Zwart op Wit met naam en team aan u voorgesteld.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube