Nieuws

Dramatisch slecht Quick’20 JO17-4 laat zich een dikke nederlaag bezorgen door Fleringen JO17-1

zaterdag 26 mei 2018 - JO17-4


Zelden zo’n slecht Quick’20 gezien dit seizoen. Was het de warmte, het gemis van drie essentiële basisspelers, waaronder de topscorer… zeg het maar, de uitslag tegen Fleringen zegt alles 7-2 (4-1)

 

 

In een warm Fleringen werd er om 16.00 uur!! afgetrapt op een bloedheet, maar schitterend kunstgrasveld. Ondanks dat de ploegen aan elkaar gewaagd zijn komt Fleringen na drie minuten redelijk makkelijk op een 1-0 voorsprong. In de tiende minuut krijgt Thijs via een schitterende crosspass van Jim de bal, hij controleert de bal goed en schiet op een geweldige wijze ala James Milner van Liverpool Klik hier de bal in het doel 1-1.

 

Quick’20 krijgt via Maarten nog een hele beste kans op de 1-2, maar de goed genomen vrijetrap spat buiten bereik van de doelman uiteen op de lat. Na 20 minuten legt de scheidsrechter het spel stil voor een nodige drinkpauze. Na deze pauze is Quick’20 compleet afwezig en incasseert op zéér kinderlijke wijze drie doelpunten binnen een kwartier. Hierdoor staat er een ruststand van 4-1 op het scorebord.

 

Na de rust incasseert Quick’20 in drie minuten tijd wéér drie doelpunten en is de afslachting compleet. Uitblinker Thijs krijgt nog drie goede mogelijkheden, stift net naast, bal op de paal en een schot voorlangs. Dat Maarten tussendoor 7-2 laat noteren is alleen leuk voor de statistieken. Vlak voor tijd noteren we nog mogelijkheden voor Joost 2x en Quinten, maar het lukt niet om de keeper te passeren. Dat de nederlaag niet nog groter uitviel kwam door een paar goede reddingen van Jord, maar vooral door gemakzucht bij Fleringen.

 

De twee spelers van Quick’20 JO17-5, Jim en Philip speelden een verdienstelijke wedstrijd en wij bedanken hen voor het meedoen.

 

Samenvattend: Dit was aller slechtste wedstijd van deze competitie waardoor deze onnodig dikke nederlaag is geleden. De positie van de trainer van Quick’20 staat, volgens hem zelf, ook ter discussie. Hij was vandaag niet instaat om zijn team te inspireren tot grootse daden, laat staan tot het spelen van simpel voetbal.

 

Woensdagavond 30 mei speelt Quick’20 de inhaalwedstrijd tegen het uitstekend presterende De Esch JO17-1, die na deze wedstrijd nog een inhaalwedstrijd spelen en bij tweemaal winst op een keurige tweede plaats kunnen eindigen.

 

Wedstrijdverloop:

 

3’         1-0       Speler Fleringen

9’         1-1       Thijs (Jim)

24’       2-1       Speler Fleringen

35’       3-1       Speler Fleringen

38’       4-1       Speler Fleringen

41’       Benk ↔ Jim

41’       Philip ↔ Thijs

44’       5-1       Speler Fleringen

45’       6-1       Speler Fleringen

47’       7-1       Speler Fleringen

58’       7-2       Maarten

59’       Thijs ↔ Maarten

60’       Benk ↔ Jim

 

 

Man van de wedstrijd: Thijs

 

 

Opstelling: Jord (C), Wes, Jim (Benk /41, Jim /60), Huub, Pim, Joost, Maarten (Thijs /59), Thijs (Philip /41), Koen, Wouter, Quinten

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube