Nieuws

Quick’20 JO17-4 speelt 1-1 en pakt een terecht punt tegen koploper Almelo JO17-1

zaterdag 19 mei 2018 - JO17-4


Vanmiddag zeer verdienstelijk met 1-1 (0-0) gelijkgespeeld tegen een heel erg goed spelend Almelo JO17-1. De bezoekers uit Almelo lieten bij vlagen zeer goed voetbal zien, maar het was niet genoeg om Quick’20 onder leiding van, de heel goed spelende en coachende, Benk te verrassen.

 

De wedstrijd was nog geen twintig seconde oud of Quick’20 had al op 1-0 kunnen en misschien wel moeten staan. Via Maarten kwam de bal bij Enzo die met een schot buitenkant rechts via de buitenkant van paal naast schoot. Het was een geweldig begin geweest als deze bal er in was gegaan. Almelo zoekt veel de aanval via hun snelle nummer 7, het is voor Wes dan ook een hele kluif om hem af te stoppen. De beste kansen zijn voor Thijs, hij kan twee keer van een meter of twintig aanleggen, maar beide pogingen zijn een prooi voor de keeper.

 

De allerbeste kans in de eerste helft is voor Almelo. Na een snelle ingooi komt de bal bij de spits van Almelo, maar Jord weet de inzet klemvast onschadelijk te maken. We gaan hierdoor rusten met een 0-0 tussenstand.

 

 

In de tweede helft komt Wouter voor Joost, Koen voor Enzo en Niek voor Wes binnen de lijnen. Hierdoor moet er wel het een en ander geschoven worden. Zo komt Thijs als rechtsachter te spelen, gaat Quinten naar de spits en neemt Niek plaats op het middenveld. In het begin van de tweede helft zijn de bezoekers de bovenliggende partij. Toch is het na iets meer dan een kwartier spelen raak voor Quick’20. De zeer scherp spelende spits Morris wordt op randje buitenspel weggestuurd door Niek. In een 1 op 1 situatie met de doelman maakt de topscorer van Quick’20 geen fout 1-0. Door deze tussenstand is Almelo wakker geschud en beseft dat het beter moet. De druk wordt opgevoerd en dit resulteert in een aantal hoekschoppen die niets opleveren. Via een goede opbouw komt de bal bij de razendsnelle nummer 11 van Almelo, hij speelt Pim uit en levert een scherpe voorzet af. Deze voorzet lijkt een prooi voor Jord, maar helaas heeft hij de bal niet klemvast en kopt de spits van Almelo de 1-1 in het doel.

 

In het vervolg van de wedstrijd golft het spel heen en weer en krijgen beide ploegen nog een handje vol kansen, echter worden deze niet benut waardoor 1-1 de eindstand is.

 

Samenvattend: Voor Quick’20 een prima resultaat tegen de ongeslagen koploper in de strijd tegen degradatie. En zeker een opsteker in deze moeizame voorjaarscompetitie voor het team richting de laatste twee wedstrijden. Zaterdag 26 mei Fleringen JO17-1 uit en woensdag 30 mei De Esch JO17-1 thuis.

 

Wedstijdverloop:

41’       Wouter ↔ Joost

41’       Niek ↔ Wes

41’       Koen ↔ Enzo

56’       1-0       Morris (Niek)

63’       1-1       Speler Almelo

 

Man van de wedstrijd: Benk

 

 

Opstelling: Jord (C), Wes (Niek /41), Benk, Huub, Pim, Joost (Wouter /41), Maarten, Thijs, Quinten, Morris, Enzo (Koen /41)

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube