Nieuws

Quick’20 op bezoek bij nummer 3 Quick uit Den Haag

vrijdag 18 mei 2018 - 1e selectie


Quick’20 verloor de thuiswedstrijd tegen Quick (H) met 1-3 op 3 september 2017. Toen al bleek dat de promovendus uit De Haag over een sterk team beschikt en dat is nu terug te zien op de ranglijst.

 

Quick staat op de derde plaats met 57 punten en heeft nog alle kans om die plek vast te houden in de Derde Divisie. Daar heeft het team ook alle belang bij want als dat zo blijft en Jong Vitesse wordt kampioen en tevens winnaar van de derde periode dan neemt Quick die periodetitel als nummer 3 in de eindstand over van de beloften uit Arnhem. Zo ver is het nog niet want Jong Vitesse is nog geen kampioen en Westlandia staat in de 3e Periode één punt achter de Arnhemers en gaat de laatste wedstrijd op bezoek bij HBS, de buurman van Quick.

 

Quick zal naast haar eigen belang ook het belang van buurman HBS willen dienen door van Quick’20 uit Oldenzaal te winnen. Quick’20 staat veertiende met één punt voorsprong op HBS en voor Quick uit Den Haag geldt vast het spreekwoord: “Beter een goede buur dan een verre vriend”.

 

Quick’20 had na 16 wedstrijden vier punten en nu 16 wedstrijden later is het totaal 35.. Wat een geweldige opmars en laat dit nog twee wedstrijden zo doorgaan. Rechtstreeks degraderen kan niet meer en dat is een felicitatie waard na de zeer slechte eerste competitiehelft. En dan gaat het niet een om het vertoonde spel, dat was zo slecht niet. Nee het scoren gaat de ploeg de laatste weken goed af en natuurlijk is het spel veel stabieler en beter dan in het begin. Feliciteren heeft pas zin als het seizoen voorbij is en Quik’20 moet daarvoor nog eerst twee loodzware wedstrijden spelen tegen zondag uit naar Quick en een week later thuis tegen OFC.

 

Nu er eindelijk een niet-degradatieplaats is bereikt zou het zonde zijn om die in de resterende wedstrijden nog uit handen te geven.

Quick’20 heeft de laatste drie duels gewonnen en het beste vervolg is om de twee laatste duels ook met een zege af te sluiten.

Makkelijk wordt het niet want de tegenstanders zijn niet mis.

 

Met als uitgangspunt het goede spel van de laatste tijd en het scoren van goals is directe handhaving mogelijk. Selectie nog even op de tanden blijven en succes is verzekerd met als beloning volgend seizoen weer Derde Divisie

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube