Nieuws

Woensdag avond; derby time!

maandag 14 mei 2018 - VR1


Een inhaalwedstrijd tegen FC Berghuizen VR2 op 9 mei 2018. Iedereen had er erg veel zin in om een wedstrijd te knallen én uiteraard om te winnen. Nadat we eerst 3 keer zijn gewisseld van kunstgras naar gewoon gras konden we de wedstrijd toch op het, nogal droge, hoofdveld gaan spelen. Tinus was er gelukkig ook bij!

19.30

We beginnen de wedstrijd door gelijk veel druk te zetten met z’n allen. Er worden goede combinaties gemaakt en de bal komt een paar keer al voor. Na 11 minuten komen we al op voorsprong. Tessa geeft een assist op Elke die de bal voorbij de keepster kan krijgen en scoort! 0-1! We blijven goed spelen en in de 28e minuut scoort wederom Elke door een assist van Tessa. Hoppa! 0-2! Fc Berghuizen heeft nog maar weer net de aftrap genomen of de bal ligt alweer achter de keepster van Fc Berghuizen. 0-3 Wederom een assist van Tessa waarbij Elke scoort! We gaan de rust in met een 0-3 voorsprong. Aan de zijkant van het veld drinken we even een bekertje ranja en legt Richard uit wat er goed gaat en beter kan.

2e helft;

FC Berghuizen begint gelijk meer druk te geven waardoor wij even niet zo goed weten wat te doen. We krijgen de bal wel naar voren maar komen vaak net niet voor de goal. Ook worden er een paar doelpogingen gemist. De tegenpartij maakt dan ook in de 72e minuut de 1-3.. We laten het er niet bij zitten en Jennifer maakt in de 77e minuut dan ook de 1-4. Dit keer met een assist van Elke. De laatste tien minuten van de wedstrijd zijn er voor ons en voor de tegenpartij nog een paar kansen die niet worden benut.

De scheids fluit in de 90e minuut af. Een 1-4 overwinning waarbij wij de eerste helft beter speelden dan de tweede helft. Maar de 3 punten zijn in ieder geval mee naar Quick’20 gegaan! Supporters ook bedankt voor het kijken en uiteraard hieronder een paar foto’s gemaakt door Bert Verschoor.

Gisteren (13 mei) zouden we ook een wedstrijd spelen tegen Hengelo. Deze is helaas verplaatst waardoor wij gisteren vrij waren.

Aanstaande donderdag spelen we een uitwedstrijd tegen Wilhelminaschool.

FC Berghuizen VR2 vs. Quick’20 ZO VR1 1-4

Doelpunten door;

Elke 3 x
Jennifer 1 x

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube