Nieuws

Erik Hazewinkel assistent trainer Quick’20 ZA1

dinsdag 8 mei 2018 - ZA1


Vanaf volgend seizoen zal Erik Hazewinkel assistent trainer-coach zijn van Tim Engbers bij Quick’20 Zaterdag 1.

Erik heeft als speler de gehele jeugdopleiding bij Quick’20 doorlopen. Na de A1 heeft hij besloten om op zaterdag te blijven voetballen, maar nu bij De Esch. Na daar gestopt te zijn als speler heeft hij bij De Esch diverse teams getraind om uiteindelijk als jeugdtrainer terug te keren bij Quick’20. In 2011/2012 was Erik een jaar assistent bij Quick’20 A1. Daarna vertrok hij weer naar De Esch om daar uiteindelijk 4 seizoenen hoofdtrainer te zijn geweest van het 1e elftal.

Dit seizoen heeft Erik bewust gekozen om een jaartje niets te doen om meer tijd aan andere zaken te besteden. Echter begon het trainersvak toch weer te kriebelen en ziet hij het assistentschap bij Zaterdag 1, met Tim Engbers als hoofdtrainer, als een mooie uitdaging voor het aankomende seizoen. Erik kan als assistent trainer-coach zijn passie als trainer uitvoeren en daarbij ook wat flexibeler zijn in zijn keuzes voor andere zaken in het leven. Deze combinatie maakt dat Erik erg veel zin heeft in het aankomende seizoen als assistent bij Quick’20 Zaterdag 1.

 

Wij wensen Erik veel sportief succes.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube