Nieuws

De Quick’20 Voetbal 3-daagse is terug

dinsdag 8 mei 2018 - Algemeen


Beste jongens en meisjes,

 

Net als vorig jaar is er ook deze zomervakantie de Quick ’20 Voetbal 3-daagse! Dit jaar van 28 augustus tot en met 30 augustus. Na het succes van vorig jaar, gaan we er ook dit jaar weer 3 onvergetelijke dagen van maken!

 

Bijna is het zover, de inschrijving gaat nu toch echt bijna open. Vanaf maandag 14 mei gaat de inschrijving open, alle jongens en meisjes die spelen in teams tot en met de JO13 zullen via de mail worden uitgenodigd. Ook is het inschrijfformulier vanaf maandag te vinden op de website.

 

Vorig jaar was er een overweldigend aantal van 82 deelnemers. Dit jaar is er, net als bij de eerste editie weer plek voor 64 deelnemers. Het worden 3 onvergetelijke dagen!

 

Organisator van de Quick ’20 Voetbal 3-daagse voegt er nog aan toe;

“Wanneer ik de laatste maanden op het sportpark kwam, werd ik al geregeld aangesproken door jongens en meisjes die ook dit jaar weer heel graag mee willen doen. We hebben er dus allemaal weer erg veel zin in, zowel de organisatie als de deelnemers. Dit is natuurlijk geweldig om te horen!”

 

Zien we jullie bij de Quick ’20 Voetbal 3-daagse 2018? Inschrijven mogelijk vanaf maandag 14 mei, houdt mail en website in de gaten!

 

Bekijk hier de sfeerimpressie van vorig jaar

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube