Nieuws

Quick’20 voor zes punten duel naar Jong De Graafschap

vrijdag 4 mei 2018 - 1e selectie


Met de mooie 2-0 overwinning van afgelopen zondag thuis tegen JVC Cuijk schiep Quick’20 weer even wat lucht voor de laatste serie van vier wedstrijden.

 

Met nog 4 speelrondes is het onderin enorm spannend in de Derde Divisie Zondag.
HBS heeft als nummer 14 met 31 punten twee punten voorsprong op nummer 15 Quick’20 met 29 punten, dat drie punten voorligt op de nummers 16 en 17 Jong de Graafschap en Be Quick 1887 die 26 punten hebben en nummer laatst De Meern heeft 25 punten.
In de eindstand is na afloop van de laatste speelronde op 27 mei bij een gelijk aantal punten het doelsaldo beslissend voor al of niet rechtstreekse degradatie. De nummers 15 en 16 gaan in de herkansing voor handhaving in de Derde Divisie en spelen promotie/degradatiewedstrijden tegen teams uit de twee Zondag Hoofdklassen.

De 17e en 18e plaats betekenen rechtstreekse degradatie naar de Hoofdklasse.

 

Quick’20 haalde op zondag 17 december de 1e zege van dit seizoen door thuis met 4-1 te winnen van Jong De Graafschap en is in 2018 bezig aan een imponerende inhaalrace.

Quick’20 haalde in de eerste periode van 12 duels 4 punten tegenover de beloften van De Graafschap 7.
In de tweede periode haalden Quick’20 en Jong De Graafschap allebei 15 punten uit 11.

In de derde en laatste periode staat Quick’20 op 10 en Jong De Graafschap op 4 uit 7.

Jong de Graafschap moet in laatste wedstrijd op bezoek bij De Meern en Quick’20 ontvangt dan OFC, dat in de twee wedstrijden daarvoor speelt tegen eerst thuis HBS en daarna uit Be Quick 1887, dat aanstaande zondag uit speelt tegen Westlandia dat tweede staat in de Derde Periode. Als dat zo blijft pakt Westlandia de 3e Periode, want Jong Vitesse wordt waarschijnlijk kampioen.

Het duel van aanstaande zondag is het zoveelste zes punten duel voor beide teams. Winst voor beide clubs is dan ook een eerste vereiste om in ieder geval niet rechtstreeks te degraderen. Voor Quick’20 een goede kans om bij winst iets afstand te nemen van de twee laatste plaatsen en vol te gaan voor wie weet directe handhaving met na zondag nog twee duels thuis en één uit.

De spelers kunnen daarbij fanatieke en sportieve ondersteuning van onze supporters goed gebruiken.
Dus Quick’20 supporters ga zondag massaal naar het complex van zaterdageersteklasser DZC’68, Sportpark Zuid, Sportweg 6 in Doetinchem.

Aanvangstijdstip wedstrijd Jong De Graafschap – Quick’20 is 14.30 uur.

Er is nu nog plaats vrij in de supportersbus die zondag rijdt om ons 1e te ondersteunen.
Wil je nog mee, stuur dan even een mail naar info@svblackandwhite.nl .
Vertrektijd bus is 12.00 uur vanaf hoofdpoort Sportpark Vondersweijde

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube