Nieuws

Rabobank Clubkas Campagne – Steun Quick’20

dinsdag 1 mei 2018 - Algemeen


Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Twente Oost stelt € 185.000,- beschikbaar! Ook KVV Quick’20 doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

 

Stemmen
Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 185.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. KVV Quick’20 ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

 

Oproep aan alle klanten
Het is voor KVV Quick’20 belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het faciliteren van Walking football in samenwerking met Impuls en spelmaterialen voor de jeugd.

Lees hier meer over Walking football

 

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan KVV Quick’20 tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost. Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl.

 

Bedankt voor jouw steun!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube