Nieuws

Wim Gaalman benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau

maandag 30 april 2018 - Algemeen


De Oud voorzitter werd hij donderdagochtend genoemd door burgemeester Schouten. Dit vanwege zijn vrijwillige (vaak gratis) ondersteuning en advisering op maat bij de oprichting van goede doelen-stichtingen, bij verenigingen, bij acties en bij menselijke probleemsituaties.

Hij zette zich in voor het behoud van het Oldenzaalse ziekenhuis ‘Heil der Kranken’, een hoogtepunt in zijn loopbaan als vrijwilliger. Tevens was hij initiatiefnemer van de inzamelacties “Twente voor Azië” (t.b.v. de slachtoffers van de Tsunami) en de Stichting Ondersteuning Roemeense Zorg (t.b.v. de verzorging van kinderen met een handicap in Roemenië).

Daarnaast zette hij zich onder andere in voor voetbalvereniging Quick’20, de Midvastenloop en Armoedepakt Oldenzaal. Voor zijn verdiensten voor het carnaval kreeg hij in 2016 de Jan Kip Trofee. Nu is Gaalman voorzitter van de Samenloop voor Hoop die op 22 en 23 juni op het Hulsbeek wordt gehouden.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube