Nieuws

Quick’20 ontvangt Kampioen 2e Periode JVC Cuijk, Zondag 29 April om 14.00u

donderdag 26 april 2018 - 1e selectie


JVC Cuijk haalde op 25 maart de tweede periodetitel van de Derde Divisie door Quick’20 thuis met 4-1 te verslaan. In de vier wedstrijden daarna heeft JVC Cuijk eenmaal gelijk gespeeld en driemaal verloren. Quick’20 won daarna eerst tweemaal en verloor de laatste twee wedstrijden.

 

Het team uit Cuijk lijkt zich helemaal op te maken voor de nacompetitie waarin het met nog 7 ploegen strijdt voor twee plekken in de Tweede Divisie. Quick’20 mag zich daardoor niet laten afleiden want het weet dat de tegenstander een goede ploeg heeft die natuurlijk met goed spel het toetje na afloop van het reguliere seizoen wil starten en vandaag eindelijk weer eens wil winnen.

 

Quick’20 zal na twee nederlagen wel moeten winnen om in de strijd onderaan de ranglijst niet achterop te raken. Thuis zijn er inclusief die van vandaag nog 3 duels en uit nog 2, waarvan die volgende week 6 mei bij Jong De Graafschap voorlopig wel eens beslissend kan worden voor de strijd om al of niet rechtstreekse degradatie.

Dat team speelt zondag uit bij koploper Jong Vitesse om 18.00 uur.

 

Om niet (rechtstreeks) te degraderen is het waarschijnlijk een vereiste om in de komende 5 duels minimaal 10 punten te halen en het zou Quick’20 sieren om thuis alles te winnen, wat al negen winstpunten oplevert.
Is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan.

Het scoren gaat de ploeg de laatste weken veel beter af dan voor de winterstop, wel worden er nog te veel tegendoelpunten geïncasseerd.

 

Quick’20 zal het helaas zondag moeten doen zonder Jeroen Visscher (1 wedstrijd geschorst), Saliba Somi is weer beter en het meespelen van Tim Zwienenberg is nu nog onzeker.

 

Elk team heeft in de slotfase van de competitie te maken met blessures en dat is ook niet verwonderlijk in het besef dat er in de Derde Divisie evenveel wedstrijden worden gespeeld als in de Eredivisie (34). Daar degradeert maar één team rechtstreeks en spelen er twee nacompetitie om handhaving, in de Derde Divisie degraderen de onderste twee direct en spelen er twee om handhaving.

 

Met nog 5 speelrondes is het onderin enorm spannend in de Derde Divisie Zondag.
HBS heeft als nummer 14 vijf punten voorsprong op de in punten gelijk staande nummers 15, 16 en 17 Jong de Graafschap, Quick’20 en Be Quick 1887 die weer twee punten voor staan op nummer 18 en laatste De Meern.
Bij gelijke eindstand beslist het doelsaldo over de positie op de ranglijst.
Quick’20 heeft het heft nog steeds in eigen hand en als het geluk een keer aan onze kant blijft moet een overwinning op JVC Cuijk haalbaar zijn.

_______________________________________________________________________

Het volgende trio leidt de wedstrijd Quick’20 – JVC Cuijk

Scheidsrechter                     : de heer J. Rozendal

Ass.scheidsrechters           : de heren C.D.R van der Hul en K. el Hajjaji

_______________________________________________________________________

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube