Nieuws

Quick’20 JO17-4 haalt zwaar ‘bevochten’ punt tegen Achilles ‘12 JO17-2

zaterdag 21 april 2018 - JO17-4


Vanmiddag een zeer veerkrachtig Quick’20, dat zo wel in de eerste als de tweede helft met twee doelpunten verschil achterstond tegen een heel goed spelend Achilles ’12.

 

 

Dat Achilles ’12 er deze middag zin in had werd al heel snel duidelijk, om precies te zijn twee minuten. Quick’20 werd overrompeld door de dadendrang van Achilles ’12 en met twee minuten stond de 0-1 al op het scorebord. Nog binnen de tien minuten moest Thijs, net terug van een teenblessure, zich met een achillespeesblessure laten wisselen. Met Morris voor Thijs gaat Quick’20 opzoek naar de gelijkmaker, echter is het Achilles ’12 dat door perfect uitgevoerd positiespel de wedstrijd bepaald. Quick ’20 kan niets anders dan verdedigen.

 

Dat de 0-2 valt is dan ook een logisch gevolg, na een goede combinatie kan de ingelopen middenvelder makkelijk binnen schieten. Na de 0-2 heeft Quick’20 in de gaten dat er iets meer gevraagd wordt vandaag dan alleen leuk meevoetballen. Er wordt meer strijd geleverd en meer duels worden gewonnen. Na iets meer dan een halfuur spelen geeft Benk een geweldige pass op Morris die met een hard geplaatst schot de 1-2 laat noteren. Een minuut later is het, na een door Morris snel genomen vrijetrap, zo maar 2-2. De bal vliegt van een meter of dertig over de keeper in het doel.

 

Na de rust maakt Enzo na drie seizoenen afwezigheid zijn debuut in Quick’20 JO17-4. De boomlange aanvaller, heeft nadat hij na het eerste seizoen JO15-6 (toen nog C6) afscheid heeft genomen, toch weer besloten om te gaan voetballen. Ook komt Maarten voor de moegestreden Pim binnen de lijnen.

 

Na een gelijk opgaande start van de tweede helft is het toch weer Achilles ’12 dat na een minuut of twaalf de 2-3 maakt. Na een identieke aanval vier minuten later, waarbij Quick’20 niet goed meeloopt met de tegenstander wordt de marge weer opgevoerd naar twee doelpunten verschil 2-4. Joost verlaat het veld en voor hem komt Pim weer binnen de lijken

 

Ondanks de achterstand geeft Quick’20 weer niet op en met een uur op de klok weet Morris op aangeven van Huub de aansluitingstreffer te maken 3-4. Na dit doelpunt wordt het onvriendelijk. Actie reactie tussen de nummer 4 van Achilles ’12 en Morris en daarna ook nog de keeper van Achilles ’12 en Morris levert een gele kaart, dus tien minuten tijdstraf op voor Morris. Het had meer op zijn plaats geweest als beide spelers van Achilles ’12 met deze zelfde sanctie bestraft zouden zijn.

 

Het in overtal spelende Achilles ’12 heeft duidelijk de overhand, maar door de zeer goed spelende Benk word menig aanval afgestopt en als hem het niet lukt, dan is daar altijd nog keeper Jord, die met een aantal zeer goede reddingen de ploeg in de wedstrijd houdt.

 

Als de tien minuten tijdstraf erop zit wordt gekozen om niet Morris, maar Joost in te brengen. Met nog vijf minuten officiële speeltijd op de klok is het de mee opgekomen centrale verdediger Huub die op aangeven van Quinten de 4-4 aan laat tekenen. Wat tevens ook de eindstand betekent.

 

Samenvattend: Een wedstrijd waarin de tegenstander het positiespel en doorbewegen uitvoert zoals de Quick’20 trainer dat zou willen zien bij zijn team. Door de juiste inzet en wedstrijdmentaliteit toch een terecht gelijkspel er uit heeft weten te slepen.

 

Namens de staf van Quick’20 JO17-4 bieden wij wel onze oprechte excuses aan voor de, niet doordachte, racistische opmerking die gemaakt werd richting een speler van Achilles ’12.

 

Volgende week zaterdag staat de inhaalwedstrijd uit tegen UD Weerselo JO17-1 om 14.30 op het programma

 

 

 

Wedstrijdverloop:

2’         0-1       Speler Achilles ‘12

9’         Morris ↔ Thijs

25’       0-2       Speler Achilles ‘12

32’       1-2       Morris (Benk)

33’       2-2       Morris (Vrijetrap)

41’       Enzo ↔ Niek

41’       Maarten ↔ Pim

52’       2-3       Speler Achilles ‘12

56’       2-4       Speler Achilles ‘12

58’       Pim ↔ Joost

60        3-4       Morris (Huub)

63’       Geel     Morris

73’       Morris ↔ Joost

75’       4-4       Huub (Quinten)

 

 

 

Man van de wedstrijd: Benk

 

 

Opstelling: Jord (c), Wes, Huub, Benk, Pim (Maarten/41), Joost (Pim/58), Wouter, Niek (Enzo/41), Koen, Thijs (Morris/9, Joost/73), Quinten

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube