Nieuws

Quick’20 reist zondag naar Naaldwijk, waar Westlandia de gastheer is

vrijdag 20 april 2018 - 1e selectie


Westlandia is voor de 2e keer dit seizoen bezig aan een mooie reeks. Met 6x winst in de laatste 7 wedstrijden zijn ze opgeklommen naar de 7e plaats in de Derde Divisie Zondag met 42 punten. Westlandia is verder nog zeer kansrijk in de strijd om de 3e periodetitel met drie punten achter nummer 1 Jong Vitesse dat ook de algemene ranglijst aanvoert.
Westlandia begon evenals Quick’20 matig aan de competitie, maar daarna werd een goede reeks neergezet die weer werd afgewisseld met een matige en nu gaat het weer goed. Het verhaal van Quick’20 is bekend, een zeer matige start van 7 punten uit 16 en daarna een sterke reeks van 9 uit 4 en vervolgens 10 uit 8 en zo staat het nu op de 16e plaats met 26 punten.

 

Westlandia Zondag 2 werd afgelopen zondag al kampioen 4 wedstrijden voor het einde van de competitie met een voorsprong van 15 punten en gaat zich in de resterende duels voorbereiden op de strijd om het landskampioenschap.

Westlandia 2 wordt zondag gehuldigd rondom het duel Westlandia-Quick’20.

 

Quick’20 Zondag 2 heeft het sinds jaren aanzienlijk moeilijker en moet alle zeilen bijzetten om zich te handhaven in de Hoofdklasse. Het staat zelfs 14e en laatste met drie punten achter de nummers 9 tot en met 11 en nog 4 wedstrijden te spelen, terwijl sommige concurrenten nog 6 wedstrijden tegoed hebben.

 

Gaat het met zowel Westlandia 1 en 2 goed, Quick’20 1 heeft het roer om plaatsen te stijgen grotendeels in eigen hand, waarbij Quick’20 2 alles zelf moet winnen en daarbij afhankelijk is van de resultaten van de concurrenten.

 

Er volgen nog zes zware wedstrijden, waarin Quick’20 de nummers 3 tot en met 7 (7 is Westlandia) nog ontmoet en in de 31e speelronde op 6 mei op bezoek gaat bij Jong De Graafschap, dat momenteel evenveel punten heeft als Quick’20.

 

De opstelling van Quick’20 is nog onbekend, wel zal het doel opnieuw worden verdedigd door Chiel ter Braak uit JO19-1, die afgelopen zondag een goede indruk achterliet bij zijn debuut in de hoofdmacht.

 

Quick’20 heeft er moeite mee meer dan twee wedstrijden achtereen te winnen en na de mooie zeges op Hercules en Dongen stelde de ploeg afgelopen weekend danig teleur met een onnodige nederlaag thuis tegen OJC Rosmalen.

 

Selectie van Quick’20, kom op en laat zien waar jullie thuishoren, namelijk de Derde Divisie. Waarom? Omdat het voetbal over de hele competitie gezien derde divisie waardig is. Samen de schouders eronder en divisiebehoud gaat lukken.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube