Nieuws

Quick’20 zoekt MET SPOED vrijwilliger voor AVG-project

woensdag 18 april 2018 - Algemeen


Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing voor alle organisaties die gegevens van personen (persoonsgegevens) in een bestand bewaren. Deze organisaties moeten zich aan de regels in deze nieuwe verordening houden. Dit betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU). De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) geldt dan niet meer.

Ook wij zijn hier al druk mee bezig. Graag doen wij hiermee een oproep aan onze vrijwilligers en leden, omdat wij op zoek zijn naar iemand die ons kan helpen om “AVG klaar” te zijn. In eerste instantie zoeken we iemand die kennis heeft van AVG en die beroepsmatig ook met de invoering van de AVG bij zijn of haar werk te maken heeft. Wellicht kan en wil deze persoon dan ook de Security manager van Quick worden.

Lijkt het jou leuk om dit AVG-project op je te nemen? Stuur dan een mailtje naar Gerard Heskamp gerard@heskamp.nl

Bij vragen kunnen jullie uiteraard ook bij het Secretariaat terecht (Desirée Broekman).

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube