Nieuws

Vrijwilligers gezocht voor SamenLoop voor Hoop Oldenzaal

dinsdag 17 april 2018 - Algemeen


Op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni wordt er in Oldenzaal de SamenLoop voor Hoop georganiseerd op Het Hulsbeek. Dit is een 24-uurs wandelevenement waarvan de opbrengst is bestemd voor het KWF. Om de organisatie in goede banen te leiden, zijn veel vrijwilligers nodig die helpen bij het opbouwen, afbreken, verkeer regelen, horeca, muntverkoop, kaarsenzakken klaarzetten, etc. We zijn blij met elk paar handen!

Het zou fijn zijn als jullie mee willen helpen deze samenloop tot een groot succes te maken. Je kunt aangeven welke dagdelen je beschikbaar bent op vrijdagochtend, middag, avond en nacht en zaterdagochtend, middag en avond. Stuur dan zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk 30 april, een mail naar secretariaat@quick20.nl. Vermeld in deze mail je voor- en achternaam, je mobiele telefoonnummer, of je een T-shirt wenst en zo ja in welke maat, welke dagdelen je beschikbaar bent.

Op 18 april vindt een informatieavond plaats om 19.30 uur bij TCC Potskampstraat. Je bent hierbij van harte welkom. In mei vindt nog een avond plaats waar we alle vrijwilligers die zich hebben aangemeld zullen briefen over de taak die hen is toebedeeld en over de werkwijze ter plaatse. Via de mail krijg je te horen wanneer deze avond zal plaatsvinden.

Mocht je vooraf meer informatie willen of vragen hebben? Kijk op de website of neem gerust contact op met de organisatie van SamenLoop voor Hoop. Dat kan via de website maar ook via vrijwilligers@slvholdenzaal.nl.

Wij doen mee. Jullie toch ook?

 

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking.

Commissie Vrijwilligers SamenLoop voor Hoop Oldenzaal

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube