Nieuws

Quick’20 JO13-1 ontvangt Cambuur Leeuwarden JO13-1

dinsdag 17 april 2018 - Jeugd


Aanstaande zaterdag (21 april) staat er op Sportpark Vondersweijde een prachtige wedstrijd op het programma. In de 2e divisie D ontvangt Quick’20 JO13-1 namelijk profclub Cambuur Leeuwarden JO13-1.

Dat Cambuur Leeuwarden afgelopen zaterdag kampioen is geworden na een 3-0 zege op ATC’65 zal de spelers en begeleiding van Quick’20 JO13-1 weinig uitmaken. Het doel is namelijk duidelijk; een resultaat halen tegen de ongeslagen kampioen!

In de laatste thuiswedstrijd tegen SML JO13-1 werd in een spectaculaire wedstrijd met 6-1 gewonnen. Met goed voetbal en mooie doelpunten werden de Arnhemmers naar huis gestuurd.

Dat Quick’20 JO13-1 een goed seizoen draait, blijkt wel uit de cijfers tot nu toe; 18 wedstrijden, 41 punten, 55 doelpunten voor, 21 doelpunten tegen en daarmee een fantastische 2e plaats op de ranglijst.

Zoals gezegd; het doel is duidelijk. De jongens van trainer Rick Scherp willen zaterdag een resultaat halen en daarmee de eerste ploeg in de competitie worden die punten af kan pakken van de terechte kampioen. We kunnen niet verliezen, we kunnen enkel winnen! We zullen met een gezonde dosis strijd en veel spelplezier ten strijde gaan en daarbij is alle steun en support van harte welkom!

Zaterdag 21 april; Quick’20 JO13-1 tegen Cambuur Leeuwarden JO13-1, om 11.15 uur op Sportpark Vondersweijde! Tot zaterdag!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube