Nieuws

Het zesde loopt tegen een 2e zeperd aan binnen een week

dinsdag 17 april 2018 - Senioren


Nadat vorige week nog een excuus aangedragen kon worden voor de smadelijke oor wassing, was dat afgelopen zondag niet aan de orde. Iedereen (nou ja, bijna iedereen) was fris en fruitig. SDC’12 4 kwam op bezoek.

 

Een tegenstander die 2e staat in de competitie en waar de gemiddelde leeftijd 20 jaar lager ligt. De voorbereiding loopt voorspoedig en tegen 10-en blaast de scheids voor de plichtplegingen. Hierna kunnen we beginnen aan de wedstrijd. Veel woorden maken we er niet aan vuil, maar na 45 minuten voetballen (waarin we eigenlijk niet onder doen voor de tegenstander) staat er wel een 0-3 ruststand op het bord. In de rust geeft Dorenbusch dan ook aan dat we wel kansen moeten benutten, het voetbal is zo slecht nog niet. Met een aantal verse krachten gaan we het de 2e helft proberen. Bijen komt voor Zuurwelle, Wanink vervangt Gelevert en Weusthof mag het op rechts gaan proberen voor Postma.

 

De 2e helft laat dan ook een heel ander beeld zien. Het zesde komt niet aan het voetballen en helpt SDC zo in het zadel. Geen aansluiting, niet omschakelen bij balverlies, veel lopen met de bal.. SDC loopt zo heel makkelijk uit naar 0-7!!. Dit is niet omdat ze zelf zo goed voetballen. Nee, de 2e helft bij ons was niet echt best. Na 90 minuten is het dan ook 0-7.

 

A.s. donderdag mogen we het opnieuw proberen. We voetballen dan om 18.45 uur in Rossum tegen RSC 4.

 

Opstelling het zesde:

Van de Bles, Arends, Tijdhof, Zuurwelle (Bijen/46), Huitink, Gelevert (Wanink/46),
Lewerissa, Nordkamp, Boomkamp, Agterbos (C), Postma (Weusthof/46)

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube