Nieuws

Quick’20 JO17-4 haalt bedenkelijk niveau en verliest van Reutum JO17-1

zaterdag 14 april 2018 - JO17-4


De toon was bij aankomst direct gezet. De tegenstander van deze middag had namelijk de keuze, of op het strakke kunstgras of op het hobbelige knollenveld… De keuze werd het knollenveld!

 

In het begin van de wedstrijd wordt direct duidelijk dat Reutum voetballend vermogen mist en dit compenseert met fysiek spel en lange hoge ballen naar voren. Quick’20 heeft het duidelijk moeilijk met deze spelopvatting en komt geen moment in de wedstrijd. Na dertien minuten valt na een lange trap naar voren de 1-0 voor de thuisploeg. Quick’20 weet er niets tegenover te stellen en daardoor blijft het in een zeer matige eerste helft 1-0.

 

In de rust wordt aangegeven dat minder het fysieke duel aangegaan moet worden en de bal met een man in de rug aangespeeld moet worden om vanuit daar verder te spelen.

 

De tweede helft begint geweldig, vanuit achter gaat de bal via Huub naar Wes, die speelt Koen aan die de bal teruglegt op Wes, Wes speelt de bal diep op Maarten die vervolgens Quinten de mogelijkheid geeft om te scoren 1-1. Na vijf minuten gaat het weer mis als er op een lange bal van Reutum niet goed wordt meegelopen door Quick’20 en de bal simpel door de doorgelopen middenvelder wordt binnen geschoten, 2-1.

 

Quick’20 blijft meegaan in het spel van Reutum en speelt tegen beter weten in keer op keer de hoge bal die evenzoveel keer makkelijk te verdedigen is. Reutum heeft namelijk veel kopkracht achterin. Door het gebrek aan voetbalgogme weet Quick’20 dit sterke punt van Reutum niet te slechten. Als dan ook nog de 3-1 valt is het over. Tot ergernis van de technische staf van Quick’20 kan Morris zich niet beheersen, wanneer hij voor de zoveelste keer wordt geschopt, duwt hij de persoon in kwestie omver. De scheidsrechter geeft hem hiervoor een waarschuwing, maar voor de trainer van Quick’20 is dit de reden om hem naar de kant te halen en met tien man de laatste minuten uit te spelen. Dit gedrag wordt namelijk niet getolereerd.

 

 

Samenvattend: Een zeer matige wedstrijd van Quick’20, dat geen antwoord had op de fysieke speelwijze van Reutum. Mentaal moet er nog een hoop verbeteren en ook aan het maken van de juiste keuzes zal hard gewerkt moeten worden.

 

Volgende week weer een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Wij ontvangen dan de nummer 5 van de huidige ranglijst, Achilles ’12 JO17-2 uit Hengelo op Sportpark Vonderweijde (Daar is er geen keuze op welk veld je komt te spelen). Het zal nog een hele klus worden om van de degradatie plaatsen 11 en 12 weg te blijven. Het verschil met de nummer 11 is maar 2 punten en met de nummer laatst is het 3 punten.

 

 

Wedstrijdverloop:

13’       1-0       Speler Reutum

41’       Niek ↔ Joost

41’       1-1       Quinten (Maarten)

46’       2-1       Speler Reutum

66’       Joost ↔ Maarten

76’       3-1       Speler Reutum

 

 

Man van de wedstrijd: Quinten

 

Opstelling: Jord (C), Wes, Huub, Benk, Pim, Joost (Niek /41), Wouter, Maarten (Joost /66), Koen, Morris, Quinten

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube