Nieuws

Quick’20 ontvangt OJC Rosmalen Zondag 15 April om 14.00 uur

vrijdag 13 april 2018 - 1e selectie


OJC Rosmalen is na een ijzersterk begin van de competitie gezakt van de 6e naar de 11e plaats in de Derde Divisie Zondag. Het verschil tussen de bezoekers van zondag en Quick’20 was na 16 wedstrijden 20 punten.

OJC Rosmalen stond toen op de 6e plaats met 27 punten. Quick’20 stond toen troosteloos onderaan op plek 18 met maar 7 punten, 9 punten achter nummer 14 HBS. OJC Rosmalen heeft nu 35 punten, 9 punten meer dan Quick’20, dat is opgeklommen naar de 15e plaats met 26 punten na twee achtereenvolgende overwinningen op eerst thuis Hercules (6-3) en daarna Dongen uit (0-3).

 

Quick’20 heeft vanaf wedstrijd nummer 17, winst uit bij EVV (1-2), een prachtscore gehaald van 19 uit 11, waarvan eerst 9 uit 4 en vervolgens 10 uit 7. OJC Rosmalen heeft de laatste 11 wedstrijden acht punten gehaald, waarvan uit de laatste zeven maar drie.

 

Statistieken zijn mooi, maar kunnen ook bedriegen. Quick’20 haalt in 2018 veel punten en OJC Rosmalen weinig, bij de thuisclub moeten er nog minimaal 10 punten bij komen om in ieder geval niet rechtstreeks te degraderen. OJC Rosmalen zal erop gebrand zijn eindelijk weer eens punten te pakken en zal niet nalaten Quick’20 daarvan de dupe te laten worden. Bovendien moet OJC Rosmalen nog heel goed opletten om niet ook in de gevarenzone te komen en speelt het nog thuis tegen HBS (6 mei) en De Meern (20 mei, voorlaatste wedstrijd).

Quick’20 is dus gewaarschuwd !!!!!

Er volgen nog zeven zware wedstrijden, waarin Quick’20 de nummers 3 t/m 6 nog ontmoet en vijf van de tegenstanders nog strijden voor de derde periodetitel of handhaving in de Derde Divisie Zondag.

Quick’20 heeft het lopende seizoen te maken gehad met meerdere blessures van langer dan 3 weken en ook met schorsingen in het eerste deel van de competitie. Tot overmaat van ramp moest keeper Felix van Berkel afgelopen zondag zwaar geblesseerd het veld verlaten. Hij is geruime tijd uitgeschakeld en zijn plaats onder de lat wordt ingenomen door de 18 jarige Chiel ter Braak uit JO19-1 die nu vroegtijdig de overstap maakt van de junioren naar de senioren. Hij traint trouwens het hele seizoen al mee met de 1e selectie.

Het is natuurlijk niet niks om Felix te vervangen, Chiel grijp je kans en laat samen met de andere spelers zien dat je Quick’20 in de Derde Divisie kunt houden.
________________________________________________________________________

Het volgende trio leidt de wedstrijd Quick’20 – OJC Rosmalen

Scheidsrechter                     : de heer    R.C.P. van der Werff

Ass.scheidsrechters            : de heren B. Cakir en K. Weever
________________________________________________________________________

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube