Nieuws

Quick’20 VR ZO1 – Lente in Twente

maandag 9 april 2018 - Senioren


Er staat weer een wedstrijd voor ons klaar. We zijn Eilermark al twee keer tegen gekomen. Het uit duel en een bekerwedstrijd. Beide wedstrijden hebben we dik aan de broek gekregen. Vandaag weer een nieuwe kans om te shinen.

Bij het verzamelen in de kantine krijgt niet iedereen de koffie in een kopje. Sommigen krijgen dit in een papier bekertje. De discussie barst los en Tessa vertelt dat ze liever uit een plastic bekertje drinkt dan uit een kopje. Ze houd er blijkbaar van om te recyclen. Slimme meid! Enfin, genoeg hier over laten we onze koppen eens bij de wedstrijd houden.

In de kleedkamer preekt Thijs dat het altijd lastige wedstrijden zijn tegen Eilermark. Ze zijn sterk en staan er goed voor. We gaan dan ook in een 4-4-2 opstelling spelen. Thijs geeft nog enkele aanwijzingen en een paar tips. We hebben ommeunig veel zin om te gaan vlammen!

11.00

We kunnen beginnen. De aftrap gaat goed (hier kunnen de vrouwen van Noord-Ierland nog wat van leren). Het gaat erg gelijk op tussen ons en Eilermark. Beide teams krijgen een paar keer de bal voor de goal maar er word niks mee gedaan. Ongeveer in de 25e minuut geeft Charissa een voorzet van rechts op Elke. De bal word  rechts onderin het doel geschoten langs de keepster van Eilermark. Lekker Elke! 1-0! We zetten veel druk en spelen goed samen. Dit resulteert in mooie combinaties. We voelen de druk van de tegenpartij. Helaas maken de dames van Eilermark dan ook de gelijkmaker… 1-1.. Het is bijna tijd om thee te gaan leuten maar de bal gaat nog naar voren. Charissa geeft een voorzet van rechts op Heleen. De bal word aangenomen op het bovenbeen en BAM! Heleen jenst de bal achter de keepster van Eilermark! 2-1!

Thijs is zeer tevreden over hoe we spelen. We gaan gewoon zo door!

In de tweede helft begint Eilermark erg veel druk te geven. We merken dit en doen er alles aan om de stand zo te houden. We krijgen nog wel een paar kansen maar die worden niet afgemaakt. In de 73e minuut krijgt Eilermark de bal voor de voeten geworpen en maakt de gelijkmaker. 2-2..

Kom op dames! Niks aan de hand! We proberen nog kansen te creëren maar de druk word te groot. Alle ballen die we achterin krijgen worden naar voren geschoten. Eindelijk horen we dan het fluitsignaal. We hebben er hard voor gestreden om een punt thuis te houden! We zijn trots op elkaar!

Na de wedstrijd zitten we nog lekker in de zon met een biertje te genieten. Zo heurt het!

Morgen (dinsdag avond) hebben we alweer een wedstrijd tegen HVV Hengelo!

Eindstand

Quick’20 VR ZO1 vs. Eilermark VR1 2-2

Doelpunten door;
Elke 1 x
Heleen 1 x

Op de foto; zo makkelijk neem je de shirtjestas mee op de fiets en de 2-1!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube