Nieuws

Kansloze nederlaag Quick’20 ZA1 tegen Oranje Nassau

maandag 9 april 2018 - Senioren


Afgelopen zaterdag deden de mannen van Jan Exel zichzelf danig te kort door niet thuis te geven tegen de koploper ON. Een gemiste kans, daar je gedeeld koploper kon worden met Bergentheim. Maar eerlijk is eerlijk ON heeft de wedstrijd verdiend gewonnen.

 

De eerste helft begon redelijk gelijk opgaand. Enkele kansen over een weer, maar de scherpte ontbrak aan beide kanten. De ruim 200 toeschouwers zagen ON sterker worden en de betere mogelijkheden creëren. Waar in de eerste ontmoeting het zo was dat Quick’20 vanaf het eerste moment sterker was, is vandaag ON met alles sneller, scherper, slimmer en effectiever. Het duurde tot de blessuretijd van de eerste helft dat de eerste echte doelpoging ook gelijk de 0-1 betekende. Een droog schot van de 16 in de rechter onder hoek was fraai en helaas Sander Vis te machtig.

 

De tweede helft begon helemaal dramatisch. Binnen 2 minuten leed Quick’20 2x dom balverlies wat de inleiding werd tot de 0-2. Op dat moment een meer dan terechte voorsprong. ON werd alleen nog maar sterker en er waren maar enkele mogelijkheden die de gastheren er tegenover konden stellen. In de 80ste minuut werd het 0-3 en was duidelijk dat Quick’20 zaterdag 1 helaas moet afhaken voor de titelstrijd en zich hopelijk kan richten op de nacompetitie om volgend jaar weer in de 2de klasse uit te mogen komen

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube