Nieuws

Quick’20 JO17-4 boekt een terechte overwinning op Oranje Nassau JO17-6

zaterdag 7 april 2018 - Jeugd


In een duel met een directe concurrent hebben wij een terechte overwinning geboekt. De goede tweede helft tegen Tubantia JO17-2, 14 dagen geleden, heeft hierdoor een goed vervolg gekregen.

 

Zonder de geblesseerde Thijs (teenoperatie) start Quick’20 aan de wedstrijd. Er wordt geduldig vanuit de organisatie gevoetbald en dat levert een aantal kansjes op. Na zo’n tien minuten blesseert Huub zich wanneer hij een goed blok zet op zijn tegenstander. Huub wordt daarom gewisseld voor Wouter. Na ruim twintig minuten op de klok krijgt Wouter de bal ingespeeld, hij draait zich vervolgens goed vrij en geeft de bal met een steekpass op Morris, die op zijn beurt de keeper het nakijken geeft 1-0.

 

Het doelpunt werkt motiverend, na goed werk van Joost op het middenveld komt de bal bij Quinten die geeft de bal op Morris en bam 2-0. Direct na de 2-0 valt ook de 3-0. Benk wint het duel van zijn tegenstander en stuurt met een geweldige pass Morris weg, die faalt niet en maakt zijn hattrick compleet.

 

Door een fout van de trainer van Quick’20 die aangeeft dat er gestopt moet worden pakt Koen de ingooi van Maarten met zijn handen. Doordat het spel niet stil lag geeft de scheidsrechter een vrijetrap aan ON wegens hands. Uit de vrijetrap weet ON de 3-1 te scoren. De schuld bewuste trainer verontschuldigd zich voor deze actie. Gelukkig is Quick’20 niet van slag, want vanaf de aftrap stuurt Niek Morris richting het doel van de tegenstander die de keeper wederom kansloos laat en de 4-1 op het scorebord zet. Nog voor de rust valt de 5-1. Wouter geeft de bal mee aan de opgekomen Pim, die vervolgens zijn tegenstander op snelheid klopt en met een droge lage schuiver de keeper passeert.

 

 

 

In de tweede helft komt Huub weer binnen de lijnen voor Niek. De wedstrijd golft een beetje op en neer zonder dat beide partijen gevaarlijk worden. Na zo’n tien minuten komt een speler van ON, na een duel met Pim verkeerd neer op zijn ribben. Hierdoor komt de wedstrijd enige tijd stil te liggen. Na de onderbreking is ON scherper en dwingt het Jord om twee keer handelend op te treden. Eerst weet hij met zijn been de bal uit het doel te houden en ook een bal richting de kruising weet hij met een geweldige duik eruit te halen.

 

Nu is het weer de beurt aan Quick’20. Met een paar fraaie aanvallen wordt de stand verder opgevoerd. Eerst mag Huub een zelf opgezette aanval op aangeven van Morris afronden 6-1. Het slotakkoord is voor topscorer Morris. Hij schiet op aangeven van Koen zijn vijfde doelpunt van de middag binnen, 7-1.

 

 

Samenvattend: Een heerlijke middag voor Quick’20. Eindelijk van die hatelijke nul af en vertrouwen kunnen tanken uit het vertoonde spel. De organisatie stond erg goed en dat geeft hoop richting de volgende wedstrijden.

 

 

Volgende week zaterdag gaan wij (9de) op bezoek bij de nummer 10 van de competitie, Reutum JO17-1. Het verschil is twee punten.

 

 

Wedstrijdverloop:

 

12’       Huub ↔ Wouter

21’       1-0       Morris (Wouter)

27’       2-0       Morris (Quinten)

28’       3-0       Morris (Benk)

33’       3-1       Speler Oranje Nassau

34’       4-1       Morris (Niek)

36’       5-1       Pim (Wouter)

41’       Niek  ↔ Huub

71’       6-1       Huub (Morris)

78’       7-1       Morris (Koen)

 

 

Man van de wedstrijd: Wouter

 

 

Opstelling: Jord (C), Wes, Huub (Wouter /12), Benk, Pim, Joost, Niek (Huub /41), Maarten, Koen, Morris, Quinten

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube