Nieuws

Zwart witte donderdag voor Zondag VR 1

dinsdag 3 april 2018 - Senioren


Nadat we afgelopen zondag 3 punten hebben gepakt mogen we deze donderdag avond inhalen tegen de dames van LSV in Lonneker. Iedereen zat nog in the winning mood dus dat beloofde veel goeds.

In de kleedkamer worden we nog ferm toegesproken door Thijs. De verwachtingen die hij van ons heeft worden even goed doorgesproken. Iedereen is het met hem eens en we kunnen snel door naar de opstelling. Voetballen tegen LSV is nooit saai dus we zetten uiteraard ons beste been voor.

19.30

De scheids fluit voor het begin signaal en de wedstrijd kan beginnen. We tasten even af hoe het gaat maar al snel komen we erachter dat we sterker zijn dan LSV. We spelen goed samen en krijgen de bal vaak voor de goal. Ook worden er mooie passes gegeven waardoor we veel de diepte in kunnen. In de 25e minuut krijgt Elke de bal voor de voeten en schiet ze de bal erin via de onderkant van de lat in de rechterhoek. HOPPA! 0-1!

LSV knippert daarna een keer met de ogen en de bal ligt alweer achter de keepster. Wederom Elke die dit keer de 0-2 maakt! Het word nu duidelijk dat we sterker zijn dan de tegenpartij. Helaas worden niet alle doelpogingen afgemaakt.

We gaan met een 0-2 voorsprong de kleedkamer in om eens lekker thee te leuten.

Thijs heeft er niet veel op aan te merken want het gaat gewoon goed. Maar we moeten nog 45 minuten en daarin kunnen we nog de gekste dingen gebeuren. Dus koppies erbij houden.

Na de rust krijgen we iets meer te doen met LSV. We merken dit en moeten goed communiceren met elkaar zodat we niet inkakken. In de 64e minuut geeft Lotte een assist op Joyce. HATSJEE! Joyce maakt de 0-3! Dit hadden we even nodig.

We zijn het doelpunt nog aan het vieren als LSV er doorheen stormt. Tinus komt erg goed uit. Helaas ligt de bal net te ver weg en schiet LSV de 1-3 erin. Niks aan de hand dames. We houden het hoofd koel.

Joyce heeft de bal en loopt mooi op. In het 16 meter gebied vind er daarna een botsing plaats tussen Joyce en de keepster en verdedigster van LSV. De bal komt voor de voeten van Lotte en ze rond dit keurig af. 1-4!

Nadat we hebben gescoord blijkt het te gaan om een erg harde botsing. Er word in overleg besloten dat de wedstrijd, met nog ongeveer 20 minuten te spelen, vroegtijdig word afgefloten. De keepster van LSV heeft een harde klap gehad. We horen later dat het gelukkig niks ernstigs.

Een apart einde van een wedstrijd die we wel gewonnen hebben. Ondanks dat we eerder zijn gestopt zijn we positief over hoe we hebben gespeeld. Ook Thijs en Richard zijn hier content mee. Leuk dat we ook supporters hadden bij een uitwedstrijd! In het paasweekend zijn we vrij en kan iedereen de nodige eier ett’n.

Er rest voor ons dit weekend ook nog maar een vraag; HEJ A N EI HAD?

Eindstand:

LSV VR1 vs. Quick’20 ZO VR1
1-4

Doelpunten door;

Elke 2 x
Lotte 1 x
Joyce 1 x

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube