Nieuws

Quick’20 verliest met 4-1 van JVC Cuijk en geeft de eerste 35 minuten goed partij

maandag 26 maart 2018 - 1e selectie


Het eerste halve uur van de wedstrijd ging het spel op en neer met aan beide zijden kleine kansen. Quick’20 bood in het begin goed tegenstand en kwam een paar keer goed uit de verdediging. Cuijk probeerde het spel naar zich toe te trekken en liet zien dat het heel snel kan uitverdedigen en dan uitstekend gebruik maakt van de individuele kwaliteiten voorin.

Cuijk kon de 2e periodetitel binnenhalen en al vlug werd duidelijk dat hier een zeer sterk team stond met in elke linie veel kwaliteit. Toen iedereen dacht dat Quick’20 tot aan de rust de blanco stand kon vasthouden sloeg de thuisclub toe. Eerst werd in de 36e minuut een corner fraai ingekopt, 1-0. Zeven minuten daarna volgde een schitterende snelle aanval die werd bekroond met de 2-0, een juweel van een combinatie met doelpunt.

Na de rust kwam Quick20 prima uit de startblokken. Al binnen 10 minuten betaalde dit zich uit in een doelpunt. Uit een corner kwam de bal voor de voeten van Sebastiaan Bökkerink die de uit een corner afvallende bal snoeihard inschoot, 2-1. Was dit de ommekeer in de wedstrijd of pakte JVC Cuijk het goed op? Het laatste gebeurde. JVC nam het heft in handen en Quick20 werd de rest van de wedstrijd kansloos gelaten.  JVC Cuijk won met 4-1 en pakte zo de tweede periodetitel in de Derde Divisie. We feliciteren ze hiermee nogmaals van harte.

 

Een smet op de wedstrijd van gisteren was voor Quick’20 het uitvallen van Wesley van Houten die zeer verdienstelijk inviel, maar na nog geen 15 minuten met zijn voet in het kunstgras bleef steken. Inmiddels is duidelijk dat hij langdurig is uitgeschakeld wegens een gebroken kuitbeen, dat in het gips is gezet. Wesley we wensen je een goed en voorspoedig herstel.

 

Het is geen schande om van zo’n team te verliezen, feit is wel dat Quick’20 al vier wedstrijden op rij niet meer heeft gewonnen en dat wordt weer hoog tijd gezien de stand onderaan de ranglijst die na gisteren ongewijzigd is. HBS, Be Quick 1887 en Quick’20 verloren hun inhaalduel, Jong De Graafschap en De Meern speelden niet. Alle 5 teams hebben nu 25 wedstrijden gespeeld. HBS blijft staan op 24 punten, Jong De Graafschap, De Meern en Be Quick 1887 op 22 en Quick’20 blijft 18e en laatste met 20 punten.

 

Aanstaande zaterdag 31 maart, Paaszaterdag 16.00 uur, speelt Quick’20 thuis tegen Hercules uit Utrecht, een voor Quick’20 altijd lastige tegenstander.

De smaak van een overwinning willen we graag weer proeven en zou een mooie aanloop zijn naar de feestelijke Paasdagen, wanneer Quick’20 vrij is.

 

JVC Cuijk – Quick’20 4-1 (2-0)
Score:
37. Van Zeelst 1-0, 43. Alakmak 2-0, 51. Bökkerink 2-1, 58. Visser 3-1, 67. Leijc 4-1.

Quick’20: Van Berkel, Sen (73. Somi), Leenders, Bökkerink, Zwienenberg, Stolker, Kamp, van Breemen-Schneider (73. Van Houten), Degenaar (35. Eulderink), Kemna, Visscher.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube