Nieuws

Quick’20 naar JVC Cuijk, dat zondag gaat voor de Tweede Periodetitel !!

vrijdag 23 maart 2018 - 1e selectie


De wedstrijd JVC Cuijk – Quick’20 stond op het programma voor 10 december 2017. Het slechte weer gooide toen roet in het eten waardoor de wedstrijd nu gepland is voor aanstaande zondag 25 maart 2018. Voor beide teams is de wedstrijd uiterst belangrijk. Voor Quick’20 natuurlijk in de strijd om lijfsbehoud en voor JVC Cuijk in de strijd om de Tweede Periodetitel in de Derde Divisie en zelfs in de strijd om de titel waarin het vijf punten achter staat op koploper Jong Vitesse, wel met één duel minder.

Zondag kan de strijd om de 2e Periodetitel worden beslist. Nummers 1 en 2 Blauw Geel’38 en JVC Cuijk hebben allebei 22 punten uit 10 wedstrijden. Blauw Geel heeft een doelsaldo van plus 10 en Cuijk van plus 9. Beide teams zullen zeker moeten winnen en daarnaast werken aan het beste doelsaldo van de twee.
Overigens hebben bij verlies van zowel Blauw Geel als Cuijk nog twee teams kans op het veroveren van de tweede periode, die recht geeft op het spelen van nacompetitie voor promotie naar de Tweede Divisie. ADO’20 heeft 19 punten uit 10 met een doelsaldo van plus 5 en Quick (H) heeft 15 punten uit acht en kan nog op 24 punten komen!

Op de site van JVC Cuijk verschenen de afgelopen week berichten waarin alles in het teken staat van de te behalen Tweede Periode. Een korte impressie:

“Het seizoen van JVC Cuijk begint zo langzamerhand epische vormen aan te nemen met een mogelijk geweldige apotheose als slot. Het seizoen begon met wisselende successen. Maar inmiddels dendert de ploeg door de 3de divisie en is een “angstgegner” voor iedereen. Als zijnde een stoomlocomotief die langzaam op gang komt, maar daarna niet meer te stoppen is”.
“Nog nooit heeft een JVC Cuijk team, gevuld met voornamelijk spelers uit de eigen jeugdopleiding, op het punt gestaan een periodetitel binnen te halen op het niveau ‘Derde divisie’. We zijn daar ongelooflijk trots op. Komende zondag 25 maart kan dit gaan gebeuren. Om 14.00 uur speelt JVC Cuijk zondag 1 thuis tegen Quick. We willen ‘onze mannen’ daarbij ondersteunen. Daarom roepen we iedereen op om zondag langs de lijn ons team naar de overwinning te schreeuwen; alle jeugdteams zijn aangeschreven om te komen en krijgen daarvoor een verrassing aangeboden”.

De tegenstander van Quick’20 is dus zondag extra gemotiveerd om een goed resultaat te halen. JVC Cuijk is er alles aan gelegen om zondag veel te scoren tegen Quick’20, dat
nog steeds in “zwaar weer” verkeert ondanks dat het team zich in 2018 knap omhoog heeft gewerkt vanuit een nagenoeg kansloze laatste plaats naar boven toe.
Na het verlies afgelopen zondag bij Be Quick wordt nu weer de achttiende en laatste plaats bezet. De verschillen met de nummers 14 tot en met 17 zijn klein. Nummer 14 HBS heeft 24 punten uit 24 en de nummers 15 tot en met 17 hebben alle drie 22 punten. Be Quick uit 24 en Jong De Graafschap en De Meern uit 25. Quick’20 heeft er 20 uit 24.

Er is voor Quick’20 nog niets verloren, een mindere wedstrijd zoals tegen Be Quick kan gebeuren, alleen moeten er ook dan punten worden gehaald als het niet echt loopt.
Alle tegenstanders kunnen voetballen, alleen hoort daar ook scoren bij en het is bekend dat dit bij de zwart-witten moeizaam gaat. Als het vertrouwen overeind blijft in een goede afloop van deze competitie dan hoeft Quick’20 van geen enkele tegenstander te verliezen en ook tegen het momenteel op papier ongenaakbare JVC Cuijk is een goed resultaat vast mogelijk.

Het zal een zware dobber worden, niets is onmogelijk.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube