Nieuws

Quick’20 JO17-4 verliest van de 12 van FC Berghuizen JO17-1

zaterdag 10 maart 2018 - Jeugd


Deze wedstijd is er één om heel snel te vergeten. Zelf niet heel erg goed gespeeld, maar door twee afgekeurde goals en een niet toegekende 100% strafschop is dit verlies er één met een nare bijsmaak.

 

De eerste vijf minuten van de wedstrijd waren duidelijk voor Quick’20, daarna nam Berghuizen het langzaam over en door persoonlijke fouten van Quick’20 werden zij dan ook een aantal maal gevaarlijk. Na zeventien minuten valt dan ook de terechte 1-0. Deze achterstand schudde Quick’20 wakker, want door een vloeiende aanval over rechts kon Morris op aangeven van Maarten de 1-1 laten aantekenen. Helaas haalden de meeste spelers niet het niveau dat zij kunnen en dit resulteerde in een slordig en een vaak te laat komend Quick’20. In de drieëndertigste minuut komt Berghuizen makkelijk op 2-1. Nog voor rust lijkt Quick’20 op gelijke hoogte te komen als Morris de hoekschop van Thijs in het doel kopt. Door onbekende reden annuleert scheidsrechter A. Kip deze treffer.

 

Na de rust gaat Berghuizen door waar het gebleven is en zet Quick’20 goed onder druk zodat er niet makkelijk op gebouwd kan worden. Na een kwartier spelen vergroot Berghuizen de voorsprong naar 3-1. De wedstrijd word ontsiert door het continue vervelend tijdrekken van de doelman van Berghuizen; dit heeft niets met voetbal te maken en wekt alleen maar irritatie op. De verbijstering bij Quick’20 is groot wanneer na een sliding van achter Quinten binnen de zestienmeter wordt gevloerd en scheidsrechter A. Kip dit vervolgens wegwuift. Met nog zo’n tien minuten te spelen krijgt de doelman van Berghuizen zijn karma. Op aangeven van Morris schiet Wouter een niet onhoudbare bal op doel, maar door een fout van deze doelman gaat hij er wel in 3-2. Dat het Quick’20 niet meezit blijkt wel als een zuiver doelpunt van Koen wordt geannuleerd. Dat Berghuizen uit een van richting veranderde vrijetrap 4-2 maakt is vooral leuk voor de statistieken.

 

 

Samenvattend: Scheidsrechter A. Kip was erg bepalend deze wedstrijd. Verder zal het voetballend aan de kant van Quick’20 veel beter moeten, want op de eerste vijf minuten na was dit onder de maat. Wel mag er een heel groot compliment uit naar de spelers van Quick’20 die zich netjes hebben gedragen ondanks de provocaties en irritaties van de spelers van Berghuizen.

 

 

Wedstrijdverloop:

17’       1-0 Speler Berghuizen

19’       1-1 Morris (Maarten)

33’       2-1 Speler Berghuizen

41’       Koen voor Joost

51’       Joost voor Thijs

56’       3-1 Speler Berghuizen

74’       3-2 Wouter (Morris)

78’       4-2 Speler Berghuizen

 

Man van de wedstrijd: Maarten

 

Opstelling: Jord (A), Pim, Maarten, Huub, Benk, Joost (Koen/41), Niek, Thijs (Joost/51) Quinten, Morris, Wouter

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube