Nieuws

Quick’20 JO15-5 bereidt zich voor op de halve bekerfinale

dinsdag 6 maart 2018 - Jeugd


Vanwege het feit dat de laatste tijd de trainingsvelden regelmatig worden afgekeurd en de extreme kou de 1e competitiewedstrijd niet door liet gaan, stond er voor Quick’20 JO15-5 op zaterdag 3 maart jl. een leuke kickboksclinic bij Makoto Gym op het programma.

Fanatiek werd er begonnen. Toch bleek na enkele minuten dat veel spelers iets te enthousiast waren en dat de pauze precies goed werd ingelast.

Het was een leuke en bijzondere activiteit die als goede voorbereiding dient voor de halve bekerfinale. Na overwinningen op NEO, DEC’10, Sparta Enschede en VVG’25 is op dit moment de volgende tegenstander nog niet bekend.

Eén ding is zeker: Quick’20 JO15-5 is klaar voor de halve bekerfinale!

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube