Nieuws

Aanstaande vrijdag NLDOET bij Quick’20

maandag 5 maart 2018 - Algemeen


Het Oranje Fonds organiseert op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!

Quick’20 heeft zich ook aangemeld voor een klus op vrijdag 9 maart aanstaande: een ochtendje zwerfafval en blad ruimen op en rondom ons sportpark en ramen zemen. Vanaf 10.30 uur komen 25-30 eerstejaars leerlingen van het Thij College (met begeleiding) ons helpen.

Vind jij het ook leuk om mee te helpen? Kom dan vrijdag om 10.30 uur naar het sportpark en steek je handen uit de mouwen! Voor vragen kun je bij Desiree terecht (0541-53.18.44).

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube