Nieuws

Quick’20 uit naar Blauw Geel’38

vrijdag 2 maart 2018 - 1e selectie


Blauw Geel’38 één en twee gaan zondag praktisch zeker door, zo staat op de site van de club uit Veghel. Zaterdag is er daar al wel veel afgelast.
Blauw Geel begon de competitie evenals Quick’20 maar met 3 punten uit 1 wedstrijd. Quick’20 voegde daar in de vierde wedstrijd uit tegen HBS één punt aan toe en Blauw Geel won de vierde wedstrijd met 4-2 thuis van HSC’21.

In de vijfde wedstrijd ontving Quick’20 tegenstander Blauw Geel uit Veghel en werd er met liefst 0-3 verloren.

Het vervolg van de competitie verliep voor Blauw Geel voortvarend en inmiddels hebben ze 34 punten uit 21 en staat het op plaats 7.

 

Quick’20 haalde tot de thuiswedstrijd in december 2017 tegen Jong De Graafschap geen overwinning en bleef lang op vier punten staan. Van de beloften uit Doetinchem werd met 4-1 gewonnen en zo ging Quick’20 met 7 punten de winterstop in.  In 2018 haalde Quick’20 uit 6 wedstrijden 12 punten. Eerst werd er uit met 6-1 van OFC verloren, waarna er overwinningen volgden op EVV uit en De Meern thuis, gevolgd door een uitnederlaag tegen Jong Vitesse.

De laatste twee duels werden thuis gespeeld, eerst werd HSC’21 met 2-0 aan de zegekar gebonden op het hoofdveld en afgelopen zondag werd er op kunstgras knap gewonnen van HBS met 3-2 na een achterstand van 0-2.

Blauw Geel won afgelopen zondag voor de tweede keer dit seizoen van HSC’21, nu in Haaksbergen. Ook daar werd een 2-0 achterstand goed gemaakt. Door drie doelpunten in de laatste zeven minuten werd er met 2-3 gewonnen.

 

Door de goede resultaten in 2018 is Quick’20 aardig geklommen op de ranglijst. Van een lange tijd uitzichtloze 18e en laatste positie op de ranglijst is nu de 15e plaats bereikt met 19 punten uit 21, evenveel als De Meern dat een duel meer heeft gespeeld. HBS en Be Quick 1887 staan 17e en 18e met allebei 18 punten uit 21.

 

De site van Blauw Geel’38 vermeldt nog “dat het 1e in een nek-aan-nek race is verwikkeld met JVC Cuijk voor de 2e periode; beide staan op 19 punten en nog twee wedstrijden te gaan. Als eerste de wedstrijd van komende zondag tegen Quick’20 en op 25 maart het inhaalduel met het andere ‘kwikje’ Quick uit Den Haag. Geen geringe opgave dat vooropgesteld.  Zondag dus Quick’20 dat met het ingaan van de winterstop de rode lantaarn droeg in de Derde Divisie Zondag. Nu, zes weken later, staat de ploeg inmiddels op een vijftiende plek en voegde bij het toen schamele aantal van zeven punten er twaalf bij. Blauw Geel’38/JUMBO is gewaarschuwd”.

 

Quick’20 zal een zware middag tegemoet gaan bij Blauw Geel in Veghel, maar elke wedstrijd is er één op zich en nu het team dit jaar weer weet wat winnen is zal de moraal optimaal zijn.
Quick’20 weet dat het niet meer wordt onderschat als dat al het geval is geweest. Zeker nu de ploeg omhoog krabbelt is elke tegenstander gewaarschuwd. Daar zal Quick goed mee om moeten gaan en dan kunnen ook punten worden gehaald tegen de teams die nu in het linker rijtje staan.

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube