Nieuws

Quick’20 zaterdag 1 wint tegen Drienerlo

maandag 19 februari 2018 - Senioren


Afgelopen zaterdag moesten de mannen van Jan Exel opdraven tegen het laag geklasseerde Drienerlo. Op een veld wat eigenlijk afgekeurd had moeten worden wegens opdooi werd toch om 15 uur afgetrapt.

 

Quick’20 nam het initiatief maar het duurde tot de 21ste minuut voordat het eerste echte gevaar kwam. Engin Demir kwam na een mooie actie het 16 meter gebied in en werd vakkundig onderuit gehaald. De scheidsrechter kon niets anders dan een penalty geven. Deze werd door Jurriën Mulder goed binnen geschoten. Ondanks de voorsprong werd het spel alleen maar slordiger.

 

In de rust gaf Jan Exel aan dat de scherpte terug moest komen en er zuiverder gepasst moest worden. Dit leek effect te hebben. De start van de tweede helft was veel belovend. Enkele goede mogelijkheden van onder andere Florian Boitelle, Milan Braam en Marc Leijdekkers brachten niet het gewenste resultaat. Na 15 minuten leuk voetbal sloop echter het nonchalante in het spel en werd het niveau niet meer behaald om Drienerlo op een ruimere achterstand te brengen. Het was aan Tomas Notenboom te danken, die zijn debuut op zeer verdienstelijke wijze maakte als 1ste jaars O19 junior, dat na 67 minuten de stand nog op 0-1 bleef staan. Hij kwam peil snel uit op het moment dat de spits van Drienerlo door de verdediging sloop en redde knap met zijn voet.

 

In de 82ste minuut was het een van de sporadische aanvallen die er voor zorgde dat Marc Leijdekkers toch nog de 0-2 op het scorebord wist te brengen. Na een mooie steekpass van Milan Braam kwam Marc Leijdekkers een op een tegen de doelman en schoof de bal beheerst in de verre hoek.

 

Drienerlo gaf niet op en in de 92ste minuut kwam het op 1-2. Een vrije trap, die als voorzet bedoeld was, verdween zonder dat het werd aangeraakt in de verre hoek. Na 97 minuten vond de scheidsrechter het mooi geweest en werd de wedstrijd die eigenlijk nooit had mogen beginnen wegens de opdooi winnend afgesloten door het zaterdag 1 team van Quick’20.

 

Volgende week spelen we de inhaalwedstrijd thuis om 15.00 uur tegen Mariënberg.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube