Nieuws

Terechte nederlaag Quick’20 JO17-4 tegen GFC JO17-1

zaterdag 17 februari 2018 - Jeugd


Een aardige tegenstander en het trainen met een beperkt aantal spelers de afgelopen weken ligt aan de basis van deze overigens terechte nederlaag. Het is een start van de voorjaarscompetitie waar je niet blij van wordt.

 

De wedstrijd was zes minuten oud toen het voor de eerste keer mis ging. Na een hoekschop van Quick’20 was de rest verdediging niet op orde en kwam Maarten 1 op 1 te staan met de spits van GFC en omdat de terugspeelbal te kort en te zacht was kon de spits de bal oppikken en over Jord wippen 0-1. In de achtste minuut moest Niek zich met een bloedneus noodgedwongen laten wisselen door Ted.

 

GFC was fel in het storen van de opbouw en Quick’20 wist zich geen raad. Dit leidde tot lange ballen naar voren die vervolgens net zo hard weer terug kwamen. De keren dat Quick’20 wel via positiespel ging opbouwen leverde direct mogelijkheden op. Zo belandde een schot van Maarten op de paal en schoot Morris in een kansrijke positie op de keeper. En als jezelf de kansen niet maakt, dan doet de tegenstander het wel. Na een slippertje van Ted kon de spits de 0-2 binnen schieten. Voor rust werd de achterstand nog groter als het terechte vlagsignaal voor buitenspel over het hoofd wordt gezien waarna het in de vervolgactie 0-3 werd.

 

 

In de tweede helft komt Niek weer terug in het veld voor Koen en Twan komt voor Huub.

De tweede helft heeft Quick’20 iets meer controle, maar aanvallend kan het geen vuist maken. GFC daarentegen probeert het wel, maar de absolute overtuiging om nog meer goals te maken ontbreekt.

Vijf minuten voor het eindsignaal scoort een alerte Thijs uit de rebound de 1-3 wat tevens de eindstand is.

 

Samenvattend: Een teleurstellende start van de competitie. Positiespel, rust aan de bal en scherpte (verdedigend en aanvallend) zijn zo maar drie dingen waaraan het in deze wedstrijd ontbrak. Volgende week geen wedstrijd aangezien het voorjaarsvakantie is en door diezelfde vakantie kan het zomaar zijn dat de wedstrijd tegen UD Weerselo niet door gaat.

Wij bedanken Ted en Twan dat zij mee wilden doen en Niels voor het vlaggen

 

Wedstrijdverloop:

6′         0-1 Speler GFC

8′         Ted voor Niek

33′       0-2 Speler GFC

39′       0-3 Speler GFC

41′       Niek voor Koen

41′       Twan voor Huub

52′       Huub voor Morris

75′       1-3 Thijs (Rebound)

 

Man van de wedstrijd: n.v.t.

 

Opstelling: Jord (A), Pim, Maarten, Huub (Twan/41), Benk, Wouter, Niek (Ted/8), Thijs, Koen (Niek/40), Morris (Huub/52), Quinten

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube