Nieuws

Quick’20 ontvangt HSC’21 voor DE regionale derby in de 3e Divisie

vrijdag 16 februari 2018 - 1e selectie


De wedstrijd Quick’20 – HSC’21 is de enige regionale derby die er is overgebleven uit de rijke historie van het Twentse Amateurvoetbal. Voor zowel Quick’20 als HSC’21 is het uiterst knap dat ze in de Derde Divisie spelen.
HSC wil misschien nog een stapje hoger, terug naar de Tweede Divisie. Voor Quick’20 lijkt de 3e Divisie het hoogst haalbare en is het voorlopig een zware klus om de laatste plaats op de ranglijst te verlaten. Er moet alles in het werk worden gesteld om minimaal 15e of 16e te eindigen en er een nacompetitie uit te slepen met de Hoofdklassers Zondag en zo rechtstreekse degradatie te ontlopen.

 

Het mooie is dat Quick’20 helemaal geen degradatievoetbal speelt volgens de meeste tegenstanders. Jan Willem Kamp zegt het ook zo mooi in een interview met hem in de regionale krant van vandaag: “Ik ben ervan overtuigd dat we met dit team in de derde divisie moeten kunnen blijven”. Afgaande op het vertoonde spel in de laatste wedstrijden lijkt het klimmen op de ranglijst een kwestie van tijd en dat moet ook niet te lang meer duren.

Feit is namelijk dat de concurrentie onderin ook niet stil zit en evenals Quick’20 geregeld één of meer punten toevoegt aan haar totaal.
Jong De Graafschap staat op de 14e plaats met 20 punten, zeven meer dan Quick’20 met 1 wedstrijd meer gespeeld. Nummer 15 HBS heeft 18 punten, en nummer 16 De Meern heeft er 16 met ook 1 duel meer gespeeld. Nummer 17 Be Quick 1887 heeft er 15 en Quick’20 staat 18e met 13 punten.

 

Tegenstander HSC’21 staat op de 12e plaats met 23 punten uit 20.

In Haaksbergen verloor Quick’20 in de 3e competitieronde met 2-1 op 10 september 2017.

 

Quick’20 moet zondag laten zien dat de opgaande lijn van de laatste weken ook in het uiteindelijke resultaat tot uiting komt door minimaal één doelpunt meer te maken dan onze tegenstander.

____________________________________________________________________

Het volgende trio leidt de wedstrijd Quick’20 – HSC’21

Scheidsrechter                     : de heer D. Serik

Ass.scheidsrechters            : de heren S.W.A.J. van Westing en J.A. te Lindert

____________________________________________________________________

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube