Nieuws

Carnavals zaalvoetbaltoernooi

woensdag 14 februari 2018 - Jeugd


Op zaterdag 10 februari 2018 hebben we weer het traditionele Carnavalstoernooi gehouden in de sporthal van het Thijcollege voor de kinderen van de Fabri en de Zaterdaggroep. Het mooie aantal van 75 kinderen waren aanwezig en speelden in 2 poules van 6 teams hun wedstrijden. De eersten van de twee poules speelden in de Finale om de eerste en tweede plek. Deze wedstrijd ging tussen de Boefjes en de Tweenies en hierbij wonnen de Boefjes met 2-1. Om de 3e  en 4e plaats werd gestreden tussen De Pokemonnetjes en de Zorro’s en hier wonnen de laatste met 4-2. Tussen de wedstrijden door was er nog drinken voor de kinderen en bij het naar huis gaan kregen ze ook nog een zakje chips!

 

De Hoogheid van de Kadolstermennekes, Prins Han, en zijn Sik Boudewijn kwamen nog even langs om de prijs voor de mooist verklede jongen uit te reiken en wel aan Pepijn Langkamp die als “Bokser”  aan het Carnavalstoernooi deelnam.

 

Het team van de winnaar de Boefjes bestond uit: Julius Aarsen, Mats Hudepohl, Thijn Meurer, Sep Boerrigter, Alexander Koopmann en Teun Uitslag.

 

De Carnavals muziek werd als vanouds verzorgd door Guus Weppe

 

Klik hier voor de foto’s

 

Reportage Quick TV

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube