Nieuws

Quick’20 100 jaar: het jubileumlogo is klaar!

maandag 29 januari 2018 - Algemeen


Quick’20 werkt in de aanloop naar en tijdens het jubileumjaar 2020 met een nieuw logo. Het nieuwe jubileumlogo werd zondagmiddag onthuld tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst in de sponsor- annex bestuursruimte boven het clubgebouw.

Engelbert Heideman en Ramon Peters van de jubileumcommissie ‘Quick’20 100 jaar’ onthulden het nieuwe logo. In het logo is het huidige logo van Quick’20 verwerkt. ‘Dit hebben we gedaan met respect voor de historie van onze mooie club’, aldus Engelbert Heideman. Rondom het logo is een gouden lauwerkrans ‘gelegd’ en zijn de jaartallen 1920 en 2020 opgenomen. ‘Vaak genoeg’, zo vertelde Ramon Peters (naast commissielid ook eigenaar van Yellow Agency) de aanwezigen, ‘weten mensen namelijk niet eens wanneer Quick 100 jaar bestaat en dat zal alles te maken hebben met het feit dat iedereen het in de volksmond over Quick heeft in plaats van over Quick’20.’ Samen met medewerkers van Yellow ontwierp hij het logo.

Het chique en rustige jubileumlogo werd enthousiast ontvangen. Engelbert Heideman maakte voorts bekend dat de commissie op schema ligt richting het jaar 2020, waarin het hele jaar activiteiten zullen worden georganiseerd. ‘We hebben doelstellingen geformuleerd en het voornaamste is dat elke doelgroep binnen Quick’20 op het einde van 2020 het gevoel moet hebben dat er aan iedereen is gedacht.’ Het enige tipje dat verder nog werd opgelicht is dat er in elk geval een papieren jubileumboek wordt gemaakt.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube