Nieuws

Quick’20 op bezoek bij EVV in Echt (L)

vrijdag 19 januari 2018 - 1e selectie


Quick’20 maakt a.s. zondag een lange busreis van 226 KM om te spelen tegen EVV.

Vorig seizoen hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Eerst was de uitslag op zaterdagavond 15 oktober 2016 in Echt 0-0 en de thuiswedstrijd eindigde op een druilerige woensdagavond 8 maart 2017 in 1-1.

 

Dit seizoen speelde Quick’20 op 22 oktober 2017 thuis een goede wedstrijd en kwam het in de 55e minuut op een 1-0 voorsprong door een kopgoal van Dennis Kemerink. In de 80e minuut sloeg toen het noodlot toe na een directe rode kaart voor Jelle Leenders en uit de man meer situatie profiteerde EVV door 2 minuten later de eindstand te bepalen op 1-1 en zo eindigde ook het derde onderlinge duel gelijk.

 

EVV staat op een 9e plaats met 24 punten uit 16 met 17 doelpunten voor en 21 tegen.

Quick’20 staat nog steeds op de 18e en onderste plaats met 7 punten uit 16 met
12 doelpunten voor en 34 tegen.
EVV heeft niet de minst gepasseerde verdediging, maar heeft relatief weinig goals tegen vergeleken met de andere tegenstanders. Het aantal doelpunten voor houdt niet over, slechts 3 teams hebben er minder gescoord met Quick’20 op de laatste plek.

Quick’20 heeft niet de meeste goals tegen, nog 4 clubs hebben er meer tegen.

 

Op de site van EVV staat o.a:

“Na de deceptie afgelopen zondag (EVV verloor met 3-2 van Quick Den Haag na een 0-2 voorsprong bij rust), is het zaak dat de drie punten in Echt blijven.
Tegenstander Quick’20 verkeert in zwaar weer.
De achterstand op nummer 16 en 17 bedraagt vijf punten. Afgelopen zondag ging de ploeg uit Oldenzaal zwaar onderuit tegen OFC ( 6-1). Er wordt dus verwacht dat EVV gaat winnen maar het spreekwoord van een kat in het nauw kan best van toepassing zijn.
Trainer Kevin van Dessel kampt met de nodige personele problemen” (Einde citaat).
Of Quick’20 zondag met de sterkste basiself op het veld komt is nog onzeker door blessures van 2 spelers.

Mooi nieuws is dat ondanks de hachelijke 18e positie op de ranglijst al 9 selectie- spelers van Quick’20 deze week hebben toegezegd ook komend seizoen bij Quick te blijven. Mart Schepers zal naar een andere club verkassen, omdat hij wegens een drukke baan onvoldoende tijd heeft voor het spelen op hoog niveau.

Nu maar duimen dat nog veel meer selectiespelers Quick trouw blijven. Zekerheid is er pas na het huidige seizoen.

 

Quick’20 heeft voldoende kansen tegen EVV op een overwinning. De vorige drie duels in de Derde Divisie leverden geen winnaar op. Er zal een keer één van beide ploegen gaan winnen. Dat kan zondag best Quick’20 zijn afgaande op het spel in de vorige drie onderlinge wedstrijden en zeker dat in de laatste thuiswedstrijd.
Jongens blijf vertrouwen houden, benut de kansen die er zeker weer komen en schiet eens wat vaker (om mijn part met de ogen dicht) van 16 tot 20 meter afstand op het vijandelijke doel. Wie weet levert ons dat de broodnodige winstpunten op.

 

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube