Nieuws

Quick’20 heeft “Valse Start in 2018” en verliest dik met 6-1 bij OFC

maandag 15 januari 2018 - 1e selectie


Enkele Nieuwskoppen van gisteren en vandaag: 
– RTV Oost: Quick’20 is de tweede seizoenshelft begonnen met een ruime nederlaag bij OFC. De hekkensluiter uit Oldenzaal ging in Oostzaan met 6-1 onderuit.
– TC/Tubantia: Quick’20 keihard onderuit
– TC/Tubantia vandaag: Quick’20 kansloos bij OFC

Nieuws- en Krantenkoppen liegen niet zou je zeggen. Als je er zelf niet bent geweest moet je die ook geloven.
Feit is wel dat Quick’20 uiteindelijk wel kansloos was, maar ook kansrijk. Wat is het scoren toch moeilijk voor ons. Fietsen en zwemmen verleer je niet, is ook meer een automatisme dan doelpunten maken lijkt wel.
Na drie minuten was het al 1-0 na snelle combinaties van OFC en was de afwerking subliem met een zuiver en onhoudbaar schot in de linkerbovenhoek.

Daarna had Quick’20 drie prima aanvallen, alleen de finishing touch ontbrak weer eens. De spelers stonden alleen oog in oog met de doelman, toch werd er niet gescoord. Jammer en volkomen onnodig werd het na 23 minuten 2-0 en in de 32e minuut al 3-0.

In de rust zeiden de OFCers in de bestuurskamer dat als Quick’20 de kansen had benut en een misverstand in de Quick-defensie niet hun derde goal opleverde, dat het dan 2-2 was geweest en iedereen was het met ons eens dat Quick na de 1-0 alle mogelijkheden had op de gelijkmaker.
Ja als, daar kopen we niets meer voor.

We kunnen er een lang en kort verhaal van maken. Feit is dat OFC gisteren de beste tegenstander was van Quick’20 dit seizoen. Bij UNA werden we ook overklast en stonden we na 12 minuten al met 3-0 achter en werd het 5-1, nu was de ruststand 3-0 en de eindstand zelfs 6-1. Jasper-Ewout van Breemen-Schneider maakte in de 59e minuut de enige tegentreffer na een mooie aanval via de opkomende Ryan, die de bal aan Jeroen gaf en diens voorzet werd goed afgewerkt.

De arbitrage was gisteren uitstekend. Het drietal stond gisteren borg voor een uitermate sportieve wedstrijd.

Laten we hopen dat de terugreis volgende week niet weer in mineur hoeft te worden aanvaard. Uit bij EVV zal het een zware dobber worden om één of drie punten te pakken, de thuiswedstrijd tegen de Echtenaren geeft alle hoop op een goed resultaat.

Quick’20 beloon je geregeld goede spel eens met treffers, dan komen de punten vanzelf.

 

OFC Oostzaan – Quick’20 6-1 (3-0)


Score
: 3. Barakat 1-0, 23. Biberoglu 2-0, 32. Noordhoff 3-0, 49. Kramer 4-0,54. Kramer 5-0, 59. Van Breemen 5-1, 85. El Yaghmouri 6-1

Opstelling Quick’20
:
Van Berkel, Sen (48. Bökkerink), Snelders, Leenders, Somi, Kamp, Stolker, Zwienenberg, Eulderink (70. Kemna), Degenaar (46. Van Breemen-Schneider), Visscher.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube