Nieuws

Quick’20 hoogste netto-opbrengst van Nederland bij Grote Clubactie!

maandag 18 december 2017 - Algemeen


De Grote Clubactie heeft dit jaar bijna 9 miljoen euro opgebracht voor het verenigingsleven. En wat denk je?!  QUICK’20 HEEFT DIT JAAR DE HOOGSTE NETTO-OPBRENGST VAN NEDERLAND… 22.195 EURO !!!!!!!!!

Wat een prestatie hebben wij met elkaar neergezet! Iedereen heel erg bedankt voor het meedoen, zowel de lotenverkopers als de kopers van een (Super)lot. Hieronder de berichtgeving van de Grote Clubactie op hun site.

 

Grote Clubactie brengt bijna 9 miljoen euro op voor verenigingsleven
15 december 2017, 09:18 uur

De jubileumeditie van de Grote Clubactie heeft dit jaar maar liefst €8.895.198,- opgehaald met 5.500 deelnemende verenigingen. 80% van de opbrengst van de loten gaat direct naar de verenigingen. Zo’n 225.000 leden gingen de straat op om loten te verkopen voor hun club. Gezamenlijk verkochten zij bijna 3 miljoen loten. In de afgelopen 3 jaar is de opbrengst uit de Grote Clubactie per club gestegen met gemiddeld 22%. Hieruit blijkt dat de Grote Clubactie voor verenigingen relevanter is dan ooit!

Top 3 verenigingen

De top 3 van verenigingen met de hoogste netto-opbrengst uit de 45ste editie van de Grote Clubactie:

– Voetbalvereniging Quick’20 uit Oldenzaal € 22.195,-

– Hockeyclub Eemvallei uit Amersfoort € 20.985,-

– Voetbalvereniging rkvv JEKA uit Breda € 18.736,-

Desirée Broekman, coördinator Grote Clubactie bij Quick’20:  “Wow, wij zijn supertrots op dit resultaat! Vorig jaar zijn wij,
naast de verkoop van de reguliere loten, gestart met de verkoop van Superloten. Wij hadden al snel in de gaten dat er veel meer
uit deze actie te halen was. Met de verkoop van maar liefst 130 Superloten aan bedrijven uit Oldenzaal e.o. en bijna 2.600 reguliere loten, hebben wij dit jaar meer dan 200% van ons doel bereikt.  Dit resultaat komt niet zomaar aanwaaien; het kost veel tijd, doorzettingsvermogen en enthousiasme. De opbrengst komt geheel ten goede aan onze jeugdafdeling”.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube