Nieuws

Quick ’20 op zoek naar een nieuwe Technisch coördinator senioren

dinsdag 12 december 2017 - Algemeen


Peter Lohrmann heeft aangegeven aan het eind van het huidige seizoen te stoppen als technisch coördinator van de 3 senioren selectieteams, zondag 1 en 2 en zaterdag 1.

 

Onderstaand zijn persoonlijke motivatie:

Na het einde van dit seizoen heb ik deze taak 4 seizoenen uitgevoerd en gezien de belasting die deze taak met zich meebrengt is het goed om na een intensieve periode het stokje door te geven aan een andere deskundige. Afgelopen periode heeft Marcel Veldhuis al mijn taken op het gebied van de jeugd overgenomen. Met zijn verstand van voetbalzaken heeft hij dat super opgepakt. Het was een roerige periode met hele lastige en vervelende zaken die moesten worden besloten, zoals het niet verlengen van contracten, het tussentijds ontslaan van trainers en de degradatie van zaterdag 1. Maar er waren ook hele mooie momenten, zoals het kampioenschap van zondag 2 en zaterdag 1 en de promotie van zondag 1 naar de 3e Divisie. Ik wil dan ook langs deze weg iedereen bedanken voor de prettige samenwerking en hopelijk kunnen we dit lopende seizoen nog waardevol afsluiten met klassenbehoud voor zondag 1 en 2 en misschien wel promotie door het kampioenschap of de nacompetitie van ons zaterdag 1. Hartelijk dank en we zien elkaar op het prachtige sportpark van Quick’20.

Peter Lohrmann

 

Vanuit Quick ’20 danken wij Peter uiteraard ook voor al zijn inzet en inspanning en zoals hij zelf ook aangeeft hopen we het seizoen positief af te sluiten en daarnaast ook al op korte termijn een goede opvolger voor hem te vinden.

 

Mocht je zelf interesse hebben en/of iemand kennen die deze belangrijke taak zou kunnen en willen uitvoeren geef dat svp even door via bestuurslid Voetbalzaken Marcel Rosens op mrosens@hotmail.com of via 06-43274325.

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube