Nieuws

Hoor de wind waait door de bomen…

vrijdag 8 december 2017 - Senioren


Op een koude 3 december hebben we weer een thuiswedstrijd tegen de vrouwen van Wilhelminaschool. We zijn de laatste paar wedstrijden in the winning mood. Dat doet ons allemaal goed. Helaas moest Thijs werken vandaag en nam Richard, geen mocassins maar bergschoenen’ het over. De opstelling werd medegedeeld en Richard vertelde dat we gewoon lekker strak moesten beginnen en dat we dan vanzelf doelpunten zouden maken. Eva had een paar lekkere dekentjes voor de wissels en bezoekers meegenomen. Knus tegen elkaar aan op de bank dus.

1e helft;
In de eerste helft voetbalden we voornamelijk op de helft van Wilhelminaschool. Dit was een goed teken en we ging er ook mee door. Er werden veel acties gemaakt en veel en mooi samengespeeld. Helaas kwam daar iedere keer maar geen goal uit. Wilhelminaschool kwam ook nog eens een keer door maar door goede reddingen van Tinus gingen er geen ballen in. Na 30 minuten spelen kreeg Tessa weer de bal voor de voeten. Ze schiet en maakt de 1-0! Hoppa links in de kruising! We zijn allemaal erg blij met deze openingstreffer want we moesten er lang op wachten. In de 39e minuut krijgen we een corner. Deze komt erg mooi voor en het is een beetje een rommeltje rondom het 5 meter gebied. Yasmine krijgt de bal en scoort links onderin de 2-0! We krijgen nog erg veel kansen maar deze gaan naast of de keepster van Wilhelminaschool houd deze tegen…
In de 43e minuut geeft Jennifer een pass op Elke. Ze kan bijna 25 meter oplopen en schiet de bal daarna strak in het netje. 3-0!

We gaan de rust in met een 3-0 voorsprong. Er word even rustig een theetje gedronken en gepraat over wat anders of beter kan. Veel heeft Richard er niet over te zeggen want we staan gewoon prima voor.

2e helft;
We zijn nog maar net weer begonnen maar in de 54e minuut krijgt Lotte een pass van Elke waardoor Lotte de bal netjes in de lange hoek afwerkt. 4-0! We geven erg veel druk en dat merk je in onze kansen. In de 58e minuut geeft Tessa een voorzet die binnen word gekopt door Elke. HOPPA! 5-0! Wilhelminaschool verliest veel ballen en komt niet door onze verdediging heen. We spelen goed samen.  In de 74e minuut heeft Babet de bal en tikt ‘m opzij zodat Elke ook de 6-0 kan maken. Lekker hoor dames! Wilhelminaschool krijgt ook nog een goede kans maar maakt deze niet af. In de 85e minuut zet Lotte de bal voor en Elke maakt het af. 7-0!

Weer een wedstrijd gewonnen! Dat is erg fijn voor de punten maar ook voor ons doelsaldo.
Hieronder nog wat foto’s van onze fotograaf Bert Verschoor.

Eindstand;
Quick’20 ZO VR1 vs. Wilhelminaschool VR 7-0

Doelpunten door;
Tessa 1x
Lotte 1x
Yasmine 1x
Elke 4x

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube