Nieuws

Offday zaterdag 1 kost 3 punten

donderdag 7 december 2017 - Senioren


Afgelopen zaterdag moesten de mannen van Jan Exel aantreden tegen v.v. Hellendoorn. Een tegenstander waar vooraf van werd gedacht dat ze mee zouden gaan doen voor de bovenste plaatsen. Echter blessureleed heeft van de competitiestart een drama gemaakt en ze hopen elke week op de ommekeer. Helaas voor Quick’20 was dat tegen ons zaterdag 1 team.

 

De wedstrijd begon wegens uitlopen van de vorige wedstrijd enkele minuten later dan gepland. Binnen 14 seconden had het al 1-0 moeten staan door een mooie aanval over links werd Jesse Olde Monnikhof vrij gespeeld en kon hij door een slechte aanname de 1-0 niet binnen schieten.

 

Dit bleek helaas niet de opmaat voor een heerlijk voetbalmiddagje, de wedstrijd was gezapig en rommeling. De passing was onnauwkeurig en vooral de tegenstander deed het uitstekend om ons geen ruimte te geven om te voetballen. Pas in de 20ste minuut kwam er een mooie actie en schot dat gered werd door de keeper van “onze held van social media” Milan Braam, de bal kwam bij Jesse Olde Monnikhof maar de rebound ging net naast. In de 45ste minuut was het dan ook absoluut geen verrassing dat door geklungel achterin de spits van Hellendoorn de 0-1 in een leeg doel kon tikken. Wat Quick’20 er tegenover stelde was tot de rust zeer pover en dit was dan ook veruit de slechtste wedstrijd van het seizoen.

 

De tweede helft begon iets fanatieker en er ontstonden enkele mogelijkheden, maar echte kansen kon je het niet noemen. In de 53ste minuut was het na de eerste kans van de tweede helft die genoteerd kon gaan worden. Florian Boitelle werd aangespeeld, kapte zich goed vrij en schoot venijnig naast. In de 57ste minuut was het weer knullig verdedigen waardoor Hellendoorn op 0-2 kwam.

 

In de 64ste minuut greep Jan Exel in en bracht Nermin Colo, Joris Snijders en Tim Kempers voor Gijs Vreeswijk, Mark Leijdekkers en Robin Hoogma. Het bracht niet het gewenste resultaat want op een schot van Florian Boitelle net over het doel kwamen er geen uitgespeelde kansen meer.

 

Concluderend een terechte nederlaag tegen een slim spelend Hellendoorn. Aankomende zaterdag spelen we weer een thuiswedstrijd tegen V.V. Marienberg. Aanvang 15.00 uur en u bent van harte welkom bij ons op het sportpark Vondersweijde!

Recente nieuws items

Sitemap Ontwerp: buro BAM! | Technische realisatie: Brandcube